Aceasta postare a fost editata de cobra_00711: 29 August 2010 - 09:50 PM
Pagina 1 din 1
Diorama 1/18 Recidiva
Postat 30 August 2010 - 03:11 PM
Este un Corvette din '57 si spre rusinea mea este din seria de "uzate" de la Maisto. M-am gandit si eu la cauciucuri desumflate dar nu stiu cum sa le fac. Initial ma gandisem sa o revopsesc si sa o "ruginesc" eu, dar mi-a fost teama sa nu o stric. Pana la urma va trebui sa-mi iau inima in dinti si sa incerc sa fac una chiar daca am sa o stric.
Postat 31 August 2010 - 09:14 AM
flo - poate "apropitaru" s-a hotarat sa reconditioneze epava si a verificat instalatia electrica.
Olaf - toporul l-am facut dintr-un betisor pt. frigarui pe care l-am slefuit pana a capatat forma de coada de topor, iar lama am facut-o dintr-o bucatica de cartela telefonica acoperita cu autocolant argintiu.
dany - masina era gata "ruginita" nu am intervenit asupra ei decat la capacul portbagajului pe care l-am rupt si la capota motorului pe care am indoit-o. Daca amestec rugina naturala cu diluant 506 pot rezolva problema cu rugina?
Am incercat sa fac o figurina insa nu imi iese. Ma poate ajuta cineva? . Am sa las teama la o parte si am sa imbunatatesc rugina de pe masina si am incerc sa ii sparg parbrizul sau mai bine il dau jos, il curat si il acopar cu o carpa. Va multumesc pentru observatii.
Aceasta postare a fost editata de cobra_00711: 31 August 2010 - 09:15 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1