Salut tuturor
uitandu-ma cu groaza prin depozitul de machete care se tot mareste de la zi la zi am zis sa incep un alt tanc nemuritor
PANTHER
Am ales kitul de la ICM in detrimentul celor 4 dragoane pe care le mai am
Detaliile sunt destul de bune dar sunt probleme de imbinare la trapele de acces la motor transmisie si radiofonist
Am adaugat si setul de PE de la Eduard si un set de schurzen tot de la ei
Si iata ce a iesit deocamdata
Pagina 1 din 1
1/35 ICM Panther Ausf D
Postat 29 August 2010 - 02:40 PM
Am "cablat"aruncatoarele de ceata ...
Stie cineva unele panthere aveau pe turela pe laturele lateral spate roti de rulare. Aceste roti avau caracter defensiv sa fie un obstacol in plus sau erau "de rezerva"si atunci trbuie sa fi avut in suport pe care se montau.
As fi recunoscator daca cineva are un close-up cu acest suport
Daca scopul lor era defensiv atunci trebuie sa fi fi fost sudata ceea ce e simplu de lipit
Multumesc frmos
Stie cineva unele panthere aveau pe turela pe laturele lateral spate roti de rulare. Aceste roti avau caracter defensiv sa fie un obstacol in plus sau erau "de rezerva"si atunci trbuie sa fi avut in suport pe care se montau.
As fi recunoscator daca cineva are un close-up cu acest suport
Daca scopul lor era defensiv atunci trebuie sa fi fi fost sudata ceea ce e simplu de lipit
Multumesc frmos
Postat 29 August 2010 - 05:57 PM
Salutare Greuceanule.
Rotile cu pricina erau piese de rezerva nu aveau rol de blindaj suplimentar;
-uite doua foto:in prima,rotile nu apar deloc si nu sunt semne ca ar fi fost acolo (sudate,sa zicem);
- in cea de-a doua fotografie (cu "415" Rosu) roata se vede clar prinsa cu un element de fixare(eu zic ca se vede destul de bine,cum anume).
Rotile cu pricina erau piese de rezerva nu aveau rol de blindaj suplimentar;
-uite doua foto:in prima,rotile nu apar deloc si nu sunt semne ca ar fi fost acolo (sudate,sa zicem);
- in cea de-a doua fotografie (cu "415" Rosu) roata se vede clar prinsa cu un element de fixare(eu zic ca se vede destul de bine,cum anume).
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 29 August 2010 - 05:58 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1