Dupa mai bine de o saptamana de la incheierea show-ului, reintors pe plaiurile frumoasei noastre tarisoare, m-am pus la treaba si am sortat cateva imagini de la show-ul de anul asta. Din nefericire, datorita obiectivului care a dezvoltat subit probleme (de care nu m-am prins decat dupa vreo 4-5 ore) si datorita domnului cu sapca alba cocotat pe scara fix in fata mea, cateva cadre mai rasarite s-au pierdut. Ce a ramas, vedem mai jos :
Pagina 1 din 1
Mitingul anual Kesckemet 2010
Postat 20 August 2010 - 12:10 PM
frumoase poze si totodata un show minunat, la care din fericire am participat si eu (spectator) dar din nefericire doar 1 zi. Ti-am vazut pozele si pe alt site si chiar vroiam sa te intreb daca la prelucrare folosesti, putin mai mult (parerea mea) functia de "reduce noise"...sau un soft asemanator.
Postat 20 August 2010 - 06:40 PM
Daca ai vazut imaginile pe alt site decat cartula.ro si romanian-spotters.ro, atunci e o poblema... si cred ca nu le-ai vazut pe astea (sunt special alese pentru cartula.ro, ca prima publicare); in curand postez si urmatoarele seturi.
Ca sa raspund la intrebarea ta: lucrez in Photoshop CS1, cu KPT6, pe egalizator. Acolo imi fac si aplic sharp si blur, la niste cote pe care le consider acceptabile, avand in vedere ca le salvez via meniu "Save for Web", cu algoritmii specifici (in 60 si 70% calitate fata de master).
Ce sa zic, ca si imaginile in camera si la prelucrare tot cu setari manuale lucrez.
Ca sa raspund la intrebarea ta: lucrez in Photoshop CS1, cu KPT6, pe egalizator. Acolo imi fac si aplic sharp si blur, la niste cote pe care le consider acceptabile, avand in vedere ca le salvez via meniu "Save for Web", cu algoritmii specifici (in 60 si 70% calitate fata de master).
Ce sa zic, ca si imaginile in camera si la prelucrare tot cu setari manuale lucrez.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1