Forum Machete,Modelism,Hobby: Salonul National de Modelism Militar - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Salonul National de Modelism Militar - editia a II-a -

#61 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 31 October 2010 - 04:29 PM

Felicitari tuturor participantilor si mi de multumiri Muzeului Militar National "Regele Ferdinand I", in mod special domnului Lt.Col. Lupu Constantin si domnului profesor Neculai Moghior pentru deschiderea totala catre activitatea modelistica romaneasca si sprijinul total pe care l-au acordat in realizarea acestei a doua editii si nu numai. Multumesc domnului general ® Ion Guzu care, asa cum unii s-au obisnuit deja, a fost alaturi de aceasta manifestare dansul fiind de altfel unul dintre initiatorii seriilor de manifestari modelistice independente bucurestene.
Multumesc Asociatiei Romane Pentru Istoria si Propaganda Aeronauticii (ARPIA) pentru ca si la aceasta editie a fost alaturi de noi si Ligii Navale Romane care la aceasta editie n-a putut sta deoparte.
Lucrarile navale prezente in Salonul National de Modelism Militar au fost integrate intr-o manifestare a Ligii Navale Romane asupra careia am sa revin intr-un alt topic.
Multumesc Asocoatiei Romane de Modelism si lui Mihai Apostol, presedintele acestei asociatii pentru sprijinul neconditionat acordat manifestarii.
Inca o data multumesc tuturor, delegatiei din Alba si prietenilor din orasele participante, multumesc Claudiu pentru filmari, multumec celor ce si-au petrecut sfarsiturile de saptamana in sala de expunere pentru ca sa animeze atmosfera.
Expozitia de anul acesta a fost ceva mai buna decat cea de anul trecut, lucrarile au fost mai bune, au aparut nume noi si ni s-au alaturat nume vechi ale modelismului romanesc.
S-au acordat diplome, s-a stabilit o oarecare ierhizare a lucrarilor si cei doi copii care au participat cu exponate (Alexandra si Stefan) au primit fiecare premiul special si cate o cupa din partea ARdM.
Am incheiat si aceasta expozitie cu multumirea ca cel putin majoritatea participantilor au plecat multumiti si vor reveni si la anul la editia a III-a.
Multumesc organizatorilor: Muzeul Militar National "Regele Ferdinand I", ARdM, A.N.C.O.V.A si Asociatiei Atheneum
Toate bune tuturor si

Bafta!

Aceasta postare a fost editata de crios: 31 October 2010 - 05:01 PM

#62 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 31 October 2010 - 05:57 PM

Vezi postareacrios, la 31 Oct 2010, 16:29, a spus:

S-au acordat diplome, s-a stabilit o oarecare ierhizare a lucrarilor si cei doi copii care au participat cu exponate (Alexandra si Stefan) au primit fiecare

Imi cer scuze! Ca de obicei graba strica treaba.
Numele celor doi copii este: Ruxandra si Victor Stefan.

Toate bune si

Bafta!

#63 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 31 October 2010 - 06:59 PM

Multumesc tuturor asociatiilor si comitetelor si comitiilor pentru teancul de diplome primite atat de mine cat si de copii, precum si pentru cele doua cupe de care copiii sunt foarte incantati.

Greseala numelor nu e atat de mare ca Ruxandra din Alexandru se trage, si la propriu si la figurat. :hi:

#64 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 01 November 2010 - 01:06 AM

Excelenta organizare,foarte atractiv Salonul,demonstratiile au fost extrem de binevenite(niciodata prea multe),iar la final,langa atatia Comandori, nu se poate sa nu te incerce oarece emotii.La cat mai multe editii.Lui Olaf multe multumiri, cu oarece regrete din partea mea (participantii la ospatul din jurul focului viking stiu de ce).Sa ne revedem sanatosi la Alba Iulia-n Ardeal.

#65 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior
  • Postari: 1970
  • Inregistrat: 13-May 06

Postat 06 November 2010 - 12:49 PM

:hi:

#66 Useril este offline   dimmu 

• Membru deplin
  • Postari: 78
  • Inregistrat: 21-November 09
  • Interests:modelism, motociclism!!!!!

Postat 06 November 2010 - 04:03 PM

Multumesc tuturor pt diplomele primite!!!!la anul ne vedem sigur daca nu veniti la alba pana atunci!!!!

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi