Salonul National de Modelism Militar - editia a II-a -
Postat 13 September 2010 - 02:35 PM
Multumesc, Ovidiu (Hind) Socaciu. Esti deosebit.
Si acum cateva poze, fara prea multe comentarii, dar ce zic eu, fara prea multe comentaririi cand este chiar fara comentarii.
Bafta!
Postat 13 September 2010 - 04:56 PM
crios, la 13 Sep 2010, 14:35, a spus:
Multumesc, Ovidiu (Hind) Socaciu. Esti deosebit.
Multumim de apreciere si...
FELICITARI CRIOS si tuturor celor care s-au implicat direct sau indirect in organizarea acestui eveniment !
Postat 13 September 2010 - 05:23 PM
HIND, la 13 Sep 2010, 17:56, a spus:
FELICITARI CRIOS si tuturor celor care s-au implicat direct sau indirect in organizarea acestui eveniment !
CRIOS ...are vechime ...este recidivist !
El a a inceput totul acum foarte multi ani .
La el acasa ...unde avea si sediul de firma ..la Podul Grant.
Trebuie sa platim intrare sau pentru membri forumului este gratis ?
Multumesc.
Postat 13 September 2010 - 06:09 PM
cid, la 13 Sep 2010, 18:23, a spus:
El a a inceput totul acum foarte multi ani .
La el acasa ...unde avea si sediul de firma ..la Podul Grant.
Trebuie sa platim intrare sau pentru membri forumului este gratis ?
Multumesc.
Am inceput cu mult mai multi ani in urma decat se stie pe aceste plaiuri si pentru a nu denatura adevarul, cu acei ani in urma la care te referi tu, la prima intalnire a membrilor forumului, atata i-am batut la cap ce se poate face si cum se poate face incat Alexie a cedat nervos si nu doar a propus ci a si realizat acea expozitie de la Podul Grant (Piata Crangasi) in spatiul unde dorea sa deschida un cabinet veterinar. Eu am fost doar vinovatul, organizatorul a fost Alexie (Lucian Milosan) si spatiul ii apartinea.
Expozitia este langa magazinul lui Olaf si daca vrei sa vezi doar partea de machete, ca si anul trecut, este gratis. Depinde insa cand ai sa faci asta pentru ca din lipsa de personal, in unele zile din saptamana poti gasi sala inchisa ne avand supraveghetor. Daca vizita o vei face sambata sau duminica, atunci vom fi si noi acolo intrucat se pastreaza si traditia de a se lucra in expozitie si in plus este posibil sa vina si baietii de la 1:16 care sa se bata cu tancurile lor revopsite si upgradate ... si o palma mai sus.
Bafta!
Postat 14 September 2010 - 11:14 AM
Eu la fiecare expozitie am venit cu familia, si am platit taxa de intrare. Asa mi se pare normal.
Parerea mea.....
Postat 16 September 2010 - 09:05 PM
Aceasta postare a fost editata de dany: 16 September 2010 - 09:09 PM
Postat 17 September 2010 - 03:15 PM
dany, la 16 Sep 2010, 22:05, a spus:
Din pacate astea sunt vitrinele muzeului si destinatia lor nu este prezentarea de machete. Poate reusim insa la anu sa venim peste cu un material care sa ajute la punerea in valoare a machetelor ... dar sa traim pana la anul!
Bafta!