Intr-un final dupa multe batai de cap, sunt fericit ca am l-am terminat. SL-ul asta cred ca s-a vrut gri, pentru ca negru m-a chinuit mult. Vopseaua s-a prins bine, lacul n-a vrut sa stea cum trebuie, a facut buline, bulbuci si spume, am incercat sa-l dau jos pe bari si pe capota...s-a dat, a doua oara a iesit mai bine. Pe caroserie am frecat cu smilgher fin pe zonele cu probleme, si am mai dat cu lac, de data asta Sinto...doamnelor si domnilor...e sfant lacu asta, m-a salvat de o revopsire. Per total, ma declar multumit, stiu ca se putea un pic mai bine...dar asta si cu Honda sunt primele mele plastice, si a trebuit sa invat sa lucrez pe ceva.
Motorul nu e in totalitate gata, as mai vrea sa ii trag niste firicele din cutia din spatele farului stang, ce se vrea pompa de frana cu conductele aferente, si diverse furtune de la diverse recipiente, de racire, de stropgel etc.
Va rog sa scuzati calitatea, dar sunt facute la lumina de bec, cu blitz, voi reveni cu poze in cel mai scurt timp, pentru ca am si niste puncte forte in acest kit, jantele, farurile si stopurile (farurile s-au stricat cand le-am lipit, au facut pe interior o "ceata" din cauza superglue-ului, pe spate nu s-a intamplat).
Pagina 1 din 1
Mercedes Benz 500 SL AMG Tamiya 1/24
Postat 01 August 2010 - 10:01 AM
Vopseaua s-a prins bine, lacul n-a vrut sa stea cum trebuie, a facut buline, bulbuci si spume, - Ce vopsea si ce lac ai folosit? Fenomenul asta apara cind cele doua nu sunt compatibile! In cazul vopselelor la spray Tamiya , lacul TS 13 dizolva vopseaua si poate reactiona in asa fel! Dar chestii similare se intimpla si cu alte marci! am incercat sa-l dau jos pe bari si pe capota...s-a dat, a doua oara a iesit mai bine. Pe caroserie am frecat cu smilgher fin pe zonele cu probleme, si am mai dat cu lac, de data asta Sinto...doamnelor si domnilor...e sfant lacu asta, m-a salvat de o revopsire. Per total, ma declar multumit, stiu ca se putea un pic mai bine...dar asta si cu Honda sunt primele mele plastice, si a trebuit sa invat sa lucrez pe ceva.
Motorul nu e in totalitate gata, as mai vrea sa ii trag niste firicele din cutia din spatele farului stang, ce se vrea pompa de frana cu conductele aferente, si diverse furtune de la diverse recipiente, de racire, de stropgel etc.
Va rog sa scuzati calitatea, dar sunt facute la lumina de bec, cu blitz, voi reveni cu poze in cel mai scurt timp, pentru ca am si niste puncte forte in acest kit, jantele, farurile si stopurile (farurile s-au stricat cand le-am lipit, au facut pe interior o "ceata" din cauza superglue-ului, pe spate nu s-a intamplat). - Pe viitor lipeste farurile cu aracet sau mai bun este Microscale Kristal Clear sau Gator Glue.-
Succes!
Va rog sa scuzati calitatea, dar sunt facute la lumina de bec, cu blitz, voi reveni cu poze in cel mai scurt timp, pentru ca am si niste puncte forte in acest kit, jantele, farurile si stopurile (farurile s-au stricat cand le-am lipit, au facut pe interior o "ceata" din cauza superglue-ului, pe spate nu s-a intamplat). - Pe viitor lipeste farurile cu aracet sau mai bun este Microscale Kristal Clear sau Gator Glue.-
Succes!
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 01 August 2010 - 10:01 AM
Postat 01 August 2010 - 07:42 PM
Am spus si pe thread-ul cu Luchs-ul, o sa imi mai fac niste "provizii" de la muzeu zilele astea, am in vedere si un lipici "de firma"
Vopselele au fost auto, la spray, problema a fost lacul, a fost vechi, a fost ceva...ca nu e singura vopsea pe care nu a prins cum trebuie. Cu vopselele n-am avut probleme pana acum la cele la tub, si nici cu lacul de altfel, doar cu asta...
Vopselele au fost auto, la spray, problema a fost lacul, a fost vechi, a fost ceva...ca nu e singura vopsea pe care nu a prins cum trebuie. Cu vopselele n-am avut probleme pana acum la cele la tub, si nici cu lacul de altfel, doar cu asta...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1