Pagina 1 din 1
Cromwell IV sugestii...indicatii...
Postat 17 November 2005 - 02:51 PM
Arata destul de bine..
Albul de la gips dispare foarte bine daca aplici niste spalari cu pastele. Adica praful de pastel amestecat cu alcol sau diluant. Mai multe nuante de spalari cu culoare de pamint..
Tanc-ul este unul frumos. O sa fiu sincer, si nu circotasi ; Rugina sau noroi sau ambele (nu imi dau seama) luceste. Se rezolva foarte usor daca aplici niste praf de pastel in acelasi timp poti sa dai si nuante de culori pe rugina/noroi.
Ar arata bine cu niste praf pe roti.
Decalurile sint nou noute pe un tanc asa folosit si murdar.
Antena sta foarte bine.
Astept sa vad toata scena terminata..
Spor la treaba in continuare
Albul de la gips dispare foarte bine daca aplici niste spalari cu pastele. Adica praful de pastel amestecat cu alcol sau diluant. Mai multe nuante de spalari cu culoare de pamint..
Tanc-ul este unul frumos. O sa fiu sincer, si nu circotasi ; Rugina sau noroi sau ambele (nu imi dau seama) luceste. Se rezolva foarte usor daca aplici niste praf de pastel in acelasi timp poti sa dai si nuante de culori pe rugina/noroi.
Ar arata bine cu niste praf pe roti.
Decalurile sint nou noute pe un tanc asa folosit si murdar.
Antena sta foarte bine.
Astept sa vad toata scena terminata..
Spor la treaba in continuare
Postat 18 November 2005 - 12:40 PM
Calea ferata este de la un set PIKO. Dar cum astea sunt la 1:87 initial le-am tait pe mijloc si le-am mai departat un pic. Bucurie mare pt ca in curba se "potriveau de minune" .Asa ca a trebuit sa le inlatur si in final am pus din nou liniile de tren fara sa le mai modific/ tai sau asa ceva... E drept ca diferenta nu sare in ochi, dar eu stiu ca exista si ma streseaza rau asta .
Pe sub pod trece partial un tricou de bumbac :hammer: . Cum peisajul este de munte un pic... mai e un deal cu tunel , am vrut sa fac valutile mai mari. valurile le-am facut oblice inclinate inspre mal si inspre directia de curgere ca sa para ca apa curge ... ceva mai repde....sper ca am reusit cat de cat...macar forma...ca la culoare mai lucrez. Si eu astept finalizarea....de MUULLT timp... nu cred sa mai dureza f mult. sper
Pe sub pod trece partial un tricou de bumbac :hammer: . Cum peisajul este de munte un pic... mai e un deal cu tunel , am vrut sa fac valutile mai mari. valurile le-am facut oblice inclinate inspre mal si inspre directia de curgere ca sa para ca apa curge ... ceva mai repde....sper ca am reusit cat de cat...macar forma...ca la culoare mai lucrez. Si eu astept finalizarea....de MUULLT timp... nu cred sa mai dureza f mult. sper
Arata acest topic
Pagina 1 din 1