N-am muncit cine-stie-ce (doar 4 luni ). E drept ca singur am cam dat-o cotita: ca e tarziu / ca-s obosit / ca e cald / ca mi-e lene / ... Pe langa asta, fiu-meu si-a schimbat programul, si ma cam solicita seara. In plus, am fost plecat in concedii, deci nu prea am stat pe-acasa. La fel si in week-ends.
Pe langa toate aceste scuze, mai mult sau mai putin fundamentate, piticul s-a dovedit a fi o nuca tare de spart.
Adica: scutul a fost vopsit de vreo 6 ori si gravat 1 data pana sa-mi iasa cum vroiam / haina a fost reluata de la 0 de vreo 3 ori, incercand tehnici diferite de umbrire, iluminare, filtrare (ca de obicei, suprafetele mari, nefragmentate, scot in evidenta orice greseala, iar umbrele se transforma imediat in murdarie) / spre final, m-am gandit sa rad si sa refac, din fir de plumb de 0.2mm, banda ornamentata de la baza hainei / dupa ce l-am terminat, nu mi-a placut lama toporului initial, asa ca am dat-o jos si am facut alta din card telefonic / coiful s-a revopsit doar de 3 ori, iar coarnele au fost regravate / nu mi-a placut pipa initiala (mi s-a parut ca lua foarte tare din paisaj), asa ca am simplificat-o / in rest, ceva fir de plumb pe la curea, ceva chit si ceva freza.
Aici e figurina realizata excelent de ai lor: http://www.andrea-miniatures.com/market/As...ctoDetalle=1111
Si aici e a mea:
Thank you for watching!
Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 24 July 2010 - 03:08 PM