Kit-ul a fost achizitionat de la colegul niki, este un Fujimi, 1/24.
Piesele de baza au fost albe, cu ceva munca de debavurare, o "eroare" de turnare cred, ca mi-a iesit prin vopsea, pe capota, o urma ciudata doar vizual, caci vopseaua a prins bine peste tot. Constructia a intampinat si niste mici probleme pe parcurs dar au fost remediate. Piesele se imbina excelent. Cauciucurile sunt...de cauciuc, si miros a cauciuc, un lucru de nota 20 dupa parerea mea.
Instructiunile au fost urmarite doar din punct de vedere al constructiei. Pentru vopsea am ales un "rosu toreador", metalizat, dat din tub. L-am lasat doar in 2 straturi cu cate 2 treceri, de unde a iesit o nuanta mai deschisa. (tot cu rosul asta am vopsit si un Ford, dar pe care l-am dat in 4 straturi, iar culoarea e cea care trebuie) Toata treaba sigilata cu lac Sinto (pentru Pitesteni, din magazinele din strada Dumbravei). Geamurile au fost date cu spray fumuriu (pentru stopuri), in 2 straturi pentru uniformizare, dar aparent un pic cam prea fumuriu. Prima reactie a fost negativa, pentru ca mi-a facut si o textura ciudata pe geamuri, dar dupa 2 straturi de lac, arata acceptabil.
Decalurile n-au fost folosite integral, am vrut mai mult o varianta de strada, bandouri negre, oglinzi negre.
Numai bine.