Pagina 1 din 1
Grup build..de vacanta machetit
Postat 12 July 2010 - 06:13 PM
Poate daca va apucati voi separat, fiecare la el acasa, nu iesea nici comanda la pizza si ca urmare nu mai era nevoie nici de beri.
Rezultatul logic al propunerii mele "absurde" ar fi fost ca kiturile ar fi ajuns sa fie scoase din cutii.
Aveti grija ca berea multa face ........ strica silueta.
Rezultatul logic al propunerii mele "absurde" ar fi fost ca kiturile ar fi ajuns sa fie scoase din cutii.
Aveti grija ca berea multa face ........ strica silueta.
Postat 12 July 2010 - 08:34 PM
poate daca ne apucam fiecare la el acasa nu iesea nimic, in plus ne place sa traim in comunitate nu in salbaticie. Si decocamdata nu ama juns la pozele cu scosul din cutii....Sa nu uitam ca trebuie si hrana pt corp nu numai pt minte, cat despre siluete , lasa ca ai nostrii si noi insine ne placem si asa(pe noi). In plus, rabdarea e o virtute....
Postat 15 July 2010 - 03:18 PM
daca ne critica cineva ca ne-am adunat (ca sa nu fim imprtastiati) si in loc de machetit am dat-o pe bautura si alte chestii de genul, ei bine nu e chiar asa. ideea a fost sa ne intalnim, sa schimbam pareri, sa lucram si sa mai scapam de stresul urban. Si in mare parte am atins scopul propus. Singura problema a fost, ca de obicei, timpul care nu a tinut deloc cu noi. Multumim pe aceasta cale celui care a fost "capul rautatilor" , Razeer, si ne-a pus la dispozitie micul colt de rai unde ne-am putut desfasura activitatea.....Si cu siguranta nu a fost o orgie...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1