Cauciucurile la etapa aceasta inca nu sunt montate pe jante. Cauciucurile sunt intregi si se imbraca pe jante, voi pune poze noi
gobi71, la 29 Jun 2010, 11:13, a spus:
Mi se pare sau cauciucurile sunt din doua jumatati, impreunate deja cu ...jumatatile de janta aferente? Detaliaza, te rog, cand ajungi la faza asta.
Motocicleta aceasta e prima mea macheta din subiectele auto/moto. Am facut o multime de erori in mare masura cu lipirea decalurilor. Dar sper sa imi fie de invatatura. Zic sa incepi cu aia de strada ca nu are atitea decaluri si o sa fie mai usor la prima.
A fost prima data cind am folosit vopsele Zero, si am ramas incintat, se aseaza foarte bine si ce e minunat ca vin in seturi pe model, sau chiar poti sa faci si la comanda. De ex in setul de culori al acestei motociclete sunt 2 vopsele, unul metalic- de baza si unul albastru semitransparent. Care lundul-le impreuna iese si mai ieftin ca un tub de vopsea TS sau PS de la tamiya.
Pentru motor am folosit un set de vopsele, nu numai tamiya, am folosit si acrilice de la vallejo chiar culoarea de baza e natural steel de la vallejo capacul motorului e din instructiunile care vine cu macheta in rest am aplicat combinatii de culori metalice pentru a evedentia detaliile. Zice lumea ca Alclad-urile sunt cele mai bune pentru acest lucru, cred ca la urmatoarea motocicleta le voi incerca si eu.
tibi22, la 29 Jun 2010, 11:18, a spus:
Topicul tau este bine venit, demult astept sa construiasca cineva o motocicleta. Asta poate ma va motiva si pe mine sa ma apuc cit de curind de o Yamaha de strada, dar mai am doua motociclete Moto GP si unul de 500 ccm care asteapta cu multa rabdare in cutie

.
Ai mai vopsit cu vopsele Zero paints pina acum? Cum este grundul?
Motorul este realizat foarte frumos, ai folosit acrilicele Tamiya din instructiuni?
Astept cu nerabdare noutati si daca se poate poze mai mari si mai clare!
Succes la motocicleta lui Sete Gibernau!
@ Gobi : cauciucuriel nici nu sunt in poze, tot ce vezi sunt jentile. Cauciucurile sunt dintr-o bucata si arata exact ca cele reale!
Continui cu un set noi de poze. Care mai bune care mai rele, deja cum sau primit, e tirziu deja sa fac ceva noi.
Aceasta e amortizatorul spate, imi pare rau de calitatea pozei dar asta e ce am,
furca spate
motorul montat pe rama, vedere de deasupra:
vizualizare laterala a motorului pe rama:
Lucrat lantul, continuat lucrul la furca spate si inca poze cu motorul montant:
Incep sa conectez ceia ce am facut pina acum.
Problema deja exista, nu stiu de unde a aparut pata aia alba dupa ce am lipit decalul,

roata fata: