Pagina 1 din 1
Articol BM-13 Zil-157
Postat 17 November 2005 - 08:27 AM
FOARTE aratos, acest ultim proiect al tau ! BRAVO !
Cat despre intrebarea pe care ai pus-o in forumul Braille Scale, DE DEPARTE Dragon este cea mai buna optiune. Si eu urasc senilele din vinil, dar cele Dragon sunt dintr-un material nou, DS 100, care este un polistiren flexibil, deci se lipeste si se vopseste bine. Si nu se descompune chimic in timp... Deci nu ai nevoie sa mai canibalizezi un Pz. IV Revell !
Si pe mine ma obsedeaza de mult problema Stug IV, am considerat tot felul de conversii si combinatii, din fericire am cumparat la timp kitul Dragon si m-am potolit...
Daca vrei mai multe detalii, contacteaza-ma cu un PM, sunt fericit sa discutam despre acest subiect.
Scuza-ma daca ti-am poluat ACEST topic, cu un alt subiect...
Inca o data BRAVO, da-i inainte !
Cat despre intrebarea pe care ai pus-o in forumul Braille Scale, DE DEPARTE Dragon este cea mai buna optiune. Si eu urasc senilele din vinil, dar cele Dragon sunt dintr-un material nou, DS 100, care este un polistiren flexibil, deci se lipeste si se vopseste bine. Si nu se descompune chimic in timp... Deci nu ai nevoie sa mai canibalizezi un Pz. IV Revell !
Si pe mine ma obsedeaza de mult problema Stug IV, am considerat tot felul de conversii si combinatii, din fericire am cumparat la timp kitul Dragon si m-am potolit...
Daca vrei mai multe detalii, contacteaza-ma cu un PM, sunt fericit sa discutam despre acest subiect.
Scuza-ma daca ti-am poluat ACEST topic, cu un alt subiect...
Inca o data BRAVO, da-i inainte !
Postat 17 November 2005 - 08:28 AM
Multumesc confrati!
Z, sistemul care prinde rotile de rezerva e mostenit de la Zil-151 si era pentru niste roti sensibil mai mici, de aceea chiar si la camionul real ele stau mai departate la modelul 157. Am avut un pic de lucru la ele dar se poate.
P.S. Dragos, n-ai poluat nimic, stai linistit si mersi de aprecieri:) O sa-ti dau un PM.
Z, sistemul care prinde rotile de rezerva e mostenit de la Zil-151 si era pentru niste roti sensibil mai mici, de aceea chiar si la camionul real ele stau mai departate la modelul 157. Am avut un pic de lucru la ele dar se poate.
P.S. Dragos, n-ai poluat nimic, stai linistit si mersi de aprecieri:) O sa-ti dau un PM.
Aceasta postare a fost editata de Ahmed: 17 November 2005 - 08:32 AM
Postat 17 November 2005 - 08:21 PM
Ahmed,tu stii- eu lucrez de regula 1/35, iar 1/72 nu prea mi-am omorat timpu' cu ele- doar le colectionez-dar,cand privesc piesele facute de tine-dintr-o data parca trec intr-o altfel de stare- le dai viata, devin mai expresive decat 1/35- nu stiu ce sa zic- dar, ce sa mai, ai stofa nenicule. Superba,nu am superlative pentru ceea ce faci tu in domeniul Braille Scale. Cu tine la pupitru, parca revine la moda 1/72 in Romania. Inc-o data-10, 10 cu felicitari.
Postat 18 November 2005 - 08:54 AM
Grek- ai perfecta dreptate, era Zis nu Zil.
Marhaba -multumesc si astept sa te produci, mai ales ca esti un "ligthning fast builer":)
Razvan -multumesc sincer. Blitz-ul e pe jumatate facut...
Saptamana viitoare o sa mai pun niste lucrari, vreo 3 1/72 si o diorama 1/35.
Marhaba -multumesc si astept sa te produci, mai ales ca esti un "ligthning fast builer":)
Razvan -multumesc sincer. Blitz-ul e pe jumatate facut...
Saptamana viitoare o sa mai pun niste lucrari, vreo 3 1/72 si o diorama 1/35.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1