Citeaza
E parerea dumneavoastra si nu vreau sa vreo contrazic. Va spun doar ca vreau sa elimin orice raspuns care poate induce in eroare, de exemplu raspunsuri de genu "era inutil sa ...".
Citeaza
Iar la culoarea bleu de intrados si culori emblema, am precizat (si se vede clar) a fost vopsit manual (cu pensula, cu bidineaua cu orice dar folosind mana) si stratul este mai gros acoperind rosul (vorba lui Z-mare, greu dar nu imposibil). De altfel pana si dunga galbena ( axis) este data cu un strat atat de gros incat a crapat vopseaua pe alocuri.
E o explicatie foarte plauzibila.
Citeaza
Va precizes sincer, ca nu e prima data cand vad aceasta poza pusa de Radub si care sete in carte, am vazut-o acum cativa an in urma, de aceea am precizat ca as dori sa vad si alte poze ale acestui aparat. Daca postati poza era un inceput al discutiei mai frumos si poate nu se ajungea la vorbe regretabile.
Citeaza
Da asa este, si asta se intampla pt ca uneori in loc sa ne concentram pe subiect, invocam motive cu caracter personal. E regretabil.
Citeaza
Radub, crezi ca daca a fost criticat un profil, din multitudinea de profile, cartea nu va mai fi cumparata,apreciata???
Sunt mii de exemple in care diferite lucruri sunt criticate din diferite puncte de vedere si acestea tot au cumparatori, admiratori ...
Dand, tu mai sus o afirmatie pe care am apreciat-o, crezi ca aceasta carte este perfecta din toate punctele de vedere??
Citeaza
O sa ti spun un lucru ca sa ti demonstrez ca ne asteptam si la astfel de atacuri. Editorul polonez mi-a propus sa scoatem si o versiune in limba romana. Stiind obiceiurile de pe la noi l-am refuzat din start scutind munca si cheltuielile inutile. Din pacate s-a adeverit ca am avut dreptate .
Nu ma bucura cu nimic, crede-ma. E o afirmati prin care deduc ca nu tot din carte este conform cu adevarul istoric.
Am mai spus si o mai spun, de la o persoana de talia dumneavoastra, super documentata si stiin faptul ca de multe ori ati "luptat" sa demonstrati adevarul istoric in legatura cu vreun subiect ARR, ma dezamageste faptul sa aflu acum ca de fapt in cartea dumneavoastra (pe care sincer o astept de ani de zile) sunt si erori, de acea mi-as fi dorit ca sa publicati date de care sunteti sigur. Decat 100 de profile din care x sunt incerte, mai bine 50 de profile cat mai exacte si sustinute de documente.
Sunt sigur ca din totalul de cumparatori de afara, nu va fi unul care va intreba vreodata "de ce asa?", va lua cartea ca atare cum lea luat si pe celelalte aparute pana acum, din motive diferite, dar poate vreun roman (si nu ma refer la mine pt ca nu voi mai comenta pe marginea carti de acum inainte) pasionat de ARR,care strange orice informatie pe subiect si care studiaza cu atentie putinele poze avute in posesi va trage o atentie sau va comenta vreodata daca va vedea vreo omitere,greseala,neatentie din interes persona, national sau oricare ar fi si sigur nu pt ca asa este natia romana.
Aceasta postare a fost editata de Mgc151184: 05 November 2010 - 09:08 PM