Romanian Fighter Colours 1941-1945 carte in curs de aparitie la editura MMP
Postat 18 June 2010 - 08:57 PM
Scuze de confuzie.Eu vorbeam de ceea ce cauta Liviumaff, Trupele Blindate din Armata Romina.
Cealalta,asa cum a spus Bluemax,numai online,se poate lua.In acest moment nu exista importator de carte in Rominia,care sa importe asa ceva.Books Unlimited,acum parte a Prior Books,ca si altii,vezi fosta librarie NOI,care actualmente a fost cumparata de Diverta,nu aduc decit carti cu subiect istorie generala,pe care le iau,practic ,la tirgurile de carte de la Londra si Frankfurt,la kilogram.De obicei ei cistiga la o carte ,pe care voi o luati cu 150 ron,cel putin 100ron.
Singurul mod de a obtine conditii favorabile,este sa va stringeti mai multi,sa contactati prin email editura poloneza,si puteti obtine un discount care sa va acopere cel putin transportl pina aici.Altfel,daca costa 25 lire,asta inseamna aproape 130ron,iar cu transport,150 ron.Asta pt ca,deobicei,transportul pe bucata,atunci cind iei doar una,ajunge la 15% din pretul cartii.
Cealalta,asa cum a spus Bluemax,numai online,se poate lua.In acest moment nu exista importator de carte in Rominia,care sa importe asa ceva.Books Unlimited,acum parte a Prior Books,ca si altii,vezi fosta librarie NOI,care actualmente a fost cumparata de Diverta,nu aduc decit carti cu subiect istorie generala,pe care le iau,practic ,la tirgurile de carte de la Londra si Frankfurt,la kilogram.De obicei ei cistiga la o carte ,pe care voi o luati cu 150 ron,cel putin 100ron.
Singurul mod de a obtine conditii favorabile,este sa va stringeti mai multi,sa contactati prin email editura poloneza,si puteti obtine un discount care sa va acopere cel putin transportl pina aici.Altfel,daca costa 25 lire,asta inseamna aproape 130ron,iar cu transport,150 ron.Asta pt ca,deobicei,transportul pe bucata,atunci cind iei doar una,ajunge la 15% din pretul cartii.
Postat 19 June 2010 - 06:46 AM
Va aduc in atentie, din nou, The Book Depository din UK, care ofera transport gratuit "world wide" si la care pretul momentan este de £18.74.
http://www.bookdepository.co.uk/book/97883...ectCurrency=GBP
Pe de alta parte s-ar putea si ca editorul polonez sa ofere un pret bun, la sa zicem o achizitie mai "en gros".
Sa asteptam dara, sa apara cartea ... pana atunci .... economisiti va rog !!
http://www.bookdepository.co.uk/book/97883...ectCurrency=GBP
Pe de alta parte s-ar putea si ca editorul polonez sa ofere un pret bun, la sa zicem o achizitie mai "en gros".
Sa asteptam dara, sa apara cartea ... pana atunci .... economisiti va rog !!
Postat 20 June 2010 - 09:32 AM
Liviumaff, la 17 Jun 2010, 14:23, a spus:
Chiar si in conditii de criza, o asemenea aparitie n-ar trebui ratata de pasionatii de gen. Eu unul, n-as vrea s-o ratez. Au mai fost carti de care am auzit prea tarziu si-acum bat netu' in lung si-n lat fara niciun rezultat(de exemplu: Trupele blindate din Armata Romana 1919-1947).
Nu mai bate netu'! Cartea este la muzeu si costa 7 lei .
Am cumparat-o eu ieri,19.06 si mai este cel putin una (cea cu pretul pe ea), daca n-a cumparat-o altcineva dupa ce am trecut eu pe la casierie. Daca vrei, iti trimit un exemplar pentru ca pentru ca o sa mai fac drumuri la muzeu ca sa fac poze.
Acum despre cartea despre care se discuta aici, Romanian Fighter Colours 1941-1945:
M-ar interesa si pe mine una.
Imi cer scuze pentru ignoranta, dar eu nu cunosc autorii.
Ma gandesc la urmatorul lucru: poate am putea discuta direct cu ei, daca primesc si ei cateva exemplare ca plata in compensare.
Postat 20 June 2010 - 11:39 AM
BOOBY, la 20 Jun 2010, 10:32, a spus:
...
Ma gandesc la urmatorul lucru: poate am putea discuta direct cu ei, daca primesc si ei cateva exemplare ca plata in compensare.
Ignoranta de care zici, te scuteste de ceva "palme virtuale" peste ceafa.... . Glumesc desigur.
Cauta pe "goagal" Dan Melinte si vezi ce iti apare...
Iar daca ai in posesie ceva numere din defuncta si de-acum descompusa Aeromagazin, vezi semnaturile de sub profilele aero.
-"TLM", =ring a bell ?
-Plata compensatorie "in natura" ? Mai stii ? Oricum e criza mondiala, deci orice e posibil.
-Max, trece-ma si pe mine pe vre-un raboj cu un exemplar, pentru cand o aparea.
Merci
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 20 June 2010 - 11:41 AM
Postat 27 June 2010 - 01:59 PM
Da Blue-Max , la o comanda mai consistenta si in primul transport exista un discount. Am vorbit cu Bartek de la Stratus/MMp books pentru ca HOST MODELS, adica eu sa devin distribuitorul lor in Romania. Pe scurt. La aparitie, adica in septembrie cartea va costa 30,5 Euro adica vreo 130 lei plus 5 lei taxe postale in Romania.
Daca din cei 46 cati au votat aici pe forum ca vor cumpara cartea, macar 30 achita in avans, vom avea un pret de 120 lei cu taxe postale gratuite in Romania. Asta doar la primul transport, apoi pretul va fii cum spuneam 135 lei cu taxe postale.
Deci, si mai pe scurt eu incep sa strang banii. cine vrea sa plateasca contul meu este
Banca Raiffeien
Stoica Horia Gabriel
IBAN: RO14RZBR0000060010499615
ATENTIE. Suma de 120 lei trebuie sa ajunga la mine in cont, peste aceasta suma achitati si comisionul bancar care este 3,4 sau 5 sau 6 lei , depinde de unde trimiteti. sau puteti trimite suma prin mandat postal sau predare personala.
Daca cineva cumpara mai multe bucati (de la 3 in sus), mai putem vorbi de un discount.
Deasemenea la un prim transport cei de la MMP ofera un pret redus la titluri mai vechi aparute pana prin 2009. Studiati catalogul si daca va intereseaza o anumita cartea va pot comunica pretul.
Daca din cei 46 cati au votat aici pe forum ca vor cumpara cartea, macar 30 achita in avans, vom avea un pret de 120 lei cu taxe postale gratuite in Romania. Asta doar la primul transport, apoi pretul va fii cum spuneam 135 lei cu taxe postale.
Deci, si mai pe scurt eu incep sa strang banii. cine vrea sa plateasca contul meu este
Banca Raiffeien
Stoica Horia Gabriel
IBAN: RO14RZBR0000060010499615
ATENTIE. Suma de 120 lei trebuie sa ajunga la mine in cont, peste aceasta suma achitati si comisionul bancar care este 3,4 sau 5 sau 6 lei , depinde de unde trimiteti. sau puteti trimite suma prin mandat postal sau predare personala.
Daca cineva cumpara mai multe bucati (de la 3 in sus), mai putem vorbi de un discount.
Deasemenea la un prim transport cei de la MMP ofera un pret redus la titluri mai vechi aparute pana prin 2009. Studiati catalogul si daca va intereseaza o anumita cartea va pot comunica pretul.
Postat 05 July 2010 - 07:23 AM
Intre timp s-au facut 48 de doritori.
Abia acum am vazut postare ta horia. Ma bucur ca ai preluat initiativa.
Deci septembrie e noul termen de aparitie ?! Sa speram ca nu va fi din nou amanat.
Acum e sezon de concedii/vacante, mi-e teama ca prea putini se gandesc acum la carte ...
Poate la finele lui august .. ?!
Abia acum am vazut postare ta horia. Ma bucur ca ai preluat initiativa.
Deci septembrie e noul termen de aparitie ?! Sa speram ca nu va fi din nou amanat.
Acum e sezon de concedii/vacante, mi-e teama ca prea putini se gandesc acum la carte ...
Poate la finele lui august .. ?!