Romanian Fighter Colours 1941-1945 carte in curs de aparitie la editura MMP
Postat 16 June 2010 - 07:10 AM
http://www.mmpbooks....php?book_id=115
http://www.amazon.co.uk/Romanian-Fighter-C.../ref=pd_sim_b_4
Cartea contine fotografii alb negru (si cateva color) si multe profile color la avioanele de vanatoare din aviatia romana perioada 1941-1945. La fiecare tip de avion va fi si cate un profil in trei vederi, restul doar profile din lateral. Vor fi profile inedite, nepublicate (gen Bf 109 E"Don Pedro", Bf 109 G "Tumpi Bumpi Fostomok", IAR 81 C "Nina") si binenteles ale asilor romani : Serbanescu, Bazu, Ciocanel, Vinca. Exista chiar si pt Bf 110 trei profile (versiuni C, D , F ) Vor fi si cateva inmatriculari inedite (cu mascote) pt PZL 11 F.
S-au adunat peste 100 de profile color, s-au adaugat schemele de camuflaj explicate pe indelete si stencil-uri inedite la IAR 80 si Bf 109G rom. Multumesc lui Dan Melinte pt. aceste informatii in avant-premiera.
Inca o veste buna, ar fi ca editorul polonez doreste sa distribuie cartea si direct in Romania pt. a facilita astfel achizitia ei de catre cititorii romani.
Scopul acestui sondaj ar fi de a estima cate exemplare s-ar vinde in RO. Sigur, estimarea e .. foarte estimativa
Va multumim.
Iata si coperta cartii
Postat 16 June 2010 - 04:28 PM
Blue-Max, la 16 Jun 2010, 11:26, a spus:
Cartea va apare oricum pe piata internationala.
Editorul polonez doar doreste o estimare a nr. de exemplare care s-ar vinde direct aici pe piata romana de carte.
M-am pacalit si am intrat pe rezultate fara sa votez. Mai adauga un DA.
Postat 16 June 2010 - 06:50 PM
gabriel chelaru, la 16 Jun 2010, 14:39, a spus:
Iata, cineva a vota si NU.
danusmaximus, la 16 Jun 2010, 17:50, a spus:
Imi pare rau, nu am nicio informatie in acest sens. Dar cu siguranta cartea nu va fi prea ieftina.
Oricum sunt si alte optiuni ca de ex. http://www.bookdepository.co.uk/book/97883...lours-1941-1945
Postat 16 June 2010 - 07:06 PM
Inainte de razboi multi viteji se arata ar zice Olaf daca ar mai continua sa ne impartaseasca din cugetarile lui.
Sunt intr-adevar mai sus cativa care chiar sunt interesati si vor cumpara carti cu subiecte romanesti oricand si oriocat ar costa. Parerea mea, din cei 29 care pana acum si-au exprimat optiunea de cumparare doar aprox 10 vor cumpara, iar din astia 5 asteapta reducerile de Pasti, Craciun, Sfantul Stelian....
Postat 16 June 2010 - 08:32 PM
horia, la 16 Jun 2010, 20:06, a spus:
...
Subscriu !
-Ai pus degetul pe rana Horia; insa un deget plin cu sare...
Mult prea multa lume a salutat aparitia revistei tale, plecand insa cu o idee preconceputa : "sa vedem ce zic cumparatorii "hartiei", daca e de bine, o luam, daca nu: NU !"
S-ar putea ca si in cazul de fata sa aiba aplicabilitate in egala masura.
Oricum, sunt convins ca va exista si varianta cealalata de "achizitie". Una fatarnica, insa multumitoare pentru mult prea multi potentiali intersati.
Nu ma refer la nici unul din antescriitorii mei si sper sa inteleaga ceea ce am vrut sa subliniez.
Spor
Postat 16 June 2010 - 09:10 PM
Blue-Max, la 16 Jun 2010, 08:10, a spus:
Scopul acestui sondaj ar fi de a estima cate exemplare s-ar vinde in RO. Sigur, estimarea e .. foarte estimativa
Ce spune horia si AdiP e foarte adevarat. Am fost foarte constient de asta, cand am startat sondajul. Chiar ma auto parodiam, daca cititi mai atent sus.
TOTUSI aici avem un cu totul altfel de caz. Cartea va apare, va fi distribuita "world wide" si va avea vanzare. Nu e niciun dubiu asupra acestui aspect.
Se punea problema de catre editorul polonez, daca are rost sa incerce, sa vanda direct pe piata romana, pt. eventualii interesati de aici. In fond e o carte despre istoria noastra in primul rand, nu ?! Se intreba el (editorul polonez) cam ce vanzare ar avea .... ?!
Sigur acest sondaj este de o relevanta minima, si nu are nicio pretentie deosebita.
Poate a avut doar scopul sa va informeze despre subiect ...
Postat 17 June 2010 - 01:23 PM