Isteria continua...
Am primit azi inca 4...doua deja cunoscute Special hobby,
din care unul va fi L-ul lui Lawson din "Tuskeegee Airmen"
Iar celalalt, cu coada scurta, va fi convertit intr-un sovietic cu motor Klimov.
Odata cu cutia de la Special Hobby, am primit si noul K de la Sword.
Este un kit exceptional, la prima vedere e tot ce m-am asteptat de la un model de P-40.
Plus ca-s doua intr-o cutie :)
Piesele areta cam asa, cam totul e pe unde trebuie sa fie, repet, la prima vedere.
La carcoteli as avea ceva cu decalul, care e facut de techmod, deci probabil ca va necesita atentie si zemuri.
Rondelele pentru aripi par cam mici, portocaliul e spalacit, silueta africii cred ca ar trebui sa fie rosie nu portocalie.
Stenciluri sint doar pentru un avion. Cred ca ce s-a intimplat a fost ca cei de la sword, care de obicei fac kituri scumpute, au fost surprinsi de Legato/AZ model, care au scos repede si neanutat nu mai putin de 4 boxuri de E, un kit basic, destul de ieftin. Probabil ca s-au hotarat sa riposteze bagand doua intr-o cutie, la acelasi pret...pe mine cu siguranta m-au convins.
Unul cred ca va fi facut tot american din Pacific, probabil cel cu doua rezervoare suplimentare in tandem.
Al doilea probabil ca va fi "downgradat" la un E, cel mai probabil va iesi cel japonez cu pene si puf galbior pe bot .
S-ar putea sa dea bine.:
http://waihobbies.wk...hilippines.html