Deocamdata in progres... de vreo 3 zile.Tancul vrea sa reprezinte vehicolul 4 din 15 Pz.Div.,,Pz.rgt 8,de pe teatrul de lupta din Nord-Africa,Sidi-Rezegh-inmatricularea aleasa de client[asta pt a evita a fi prost inteles-nu sunt amator de concursuri sau competitii].
Pt ca initial ,majoritatea vehicolelor au venit in gri-ul german,mi-am zis ca aceasta schema de camo permite incercarea unei noi tehnici[pt mine],cea cu sarea.Cum sunt un tip deschis la noi experimente,m-am apucat de treaba...Asa ca,am trecut peste etapa povestii aplicarii celor 7 nituri, i-am dat culoarea de baza[gri german],iar dupa uscare i-am aplicat apa cu sare[aseara],pe unde am crezut eu de cuviinta.Azi i-am aplicat stratul de maro african peste tot...dupa uscare am trecut la indepartarea sarii,cu ajutorul unei periute de dinti.Asta e rezultatul,din pacate pozele nu cred ca ma ajuta prea mult:
Acum am si eu o Mare intrebare pt cei care au mai utilizat aceasta tehnica,la mine e primul experiment de genul asta.Ce wash-uri permite pt a nu se distruge efectul obtinut pana aici?
Pagina 1 din 1
Panzer 4 F 1-Dragon 1/35 ...din acelasi ciclu "ce-am mai mesterit"
Postat 04 June 2010 - 08:07 PM
"maro african"? io-l vad galben toata ziua.
Da'nu asta-i (foarte)important.
N-ai zis ce fel de vopsea ai folosit: acrilica,oder was?または何ですか?(asta era in japoneza)!
Ca daca-i email,tragi un aerosol de lac mat(unii ar zice lucios ) si dupa uscare,dai wash-uri cat vrea muschiuletul lu' matale(am invata limbi straine,dupa cum vezi).
Daca-i acrilica(desi n-as crede ca este),dai cu wash-ul direct,ca n-are treaba.Uleiuri,desigur.
Nu ca vreau sa ma dau mare(tare) sau alt fel,da' am aplicat si eu smecheria asta cu sarea si asa am procedat(vezi Ba 64).
Si ca sa-ti mai zic(in dialect de pe Valea Ariesului)- hăi mai meseriaşi folosesc spălături cu acrilice.Da' pt.asta iti trebe ...
Da'nu asta-i (foarte)important.
N-ai zis ce fel de vopsea ai folosit: acrilica,oder was?または何ですか?(asta era in japoneza)!
Ca daca-i email,tragi un aerosol de lac mat(unii ar zice lucios ) si dupa uscare,dai wash-uri cat vrea muschiuletul lu' matale(am invata limbi straine,dupa cum vezi).
Daca-i acrilica(desi n-as crede ca este),dai cu wash-ul direct,ca n-are treaba.Uleiuri,desigur.
Nu ca vreau sa ma dau mare(tare) sau alt fel,da' am aplicat si eu smecheria asta cu sarea si asa am procedat(vezi Ba 64).
Si ca sa-ti mai zic(in dialect de pe Valea Ariesului)- hăi mai meseriaşi folosesc spălături cu acrilice.Da' pt.asta iti trebe ...
Postat 04 June 2010 - 09:01 PM
Mare multumesc frate Longinus[sper sa nu te superi pt apelativul "frate"]!
Vopselele folosite sunt acrilicele Agama-panzer grey si desert yelow[gen dry-brush],asa ca voi incerca prima data ceva spalari cu acrilicele-ca io mi-s din zona[Valea Ariesului].
In privinta galbenului ce se vede,imi vine sa dau cu camera de pamant...dar pana intru la bani,o sa ma limitez la raia asta.
So,go ninja go,ninja go!
Vopselele folosite sunt acrilicele Agama-panzer grey si desert yelow[gen dry-brush],asa ca voi incerca prima data ceva spalari cu acrilicele-ca io mi-s din zona[Valea Ariesului].
In privinta galbenului ce se vede,imi vine sa dau cu camera de pamant...dar pana intru la bani,o sa ma limitez la raia asta.
So,go ninja go,ninja go!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1