KV 2 Tank Trumpeter 1/35 Kit
Postat 03 June 2010 - 07:44 PM
Nu va grabiti sa carcotiti, inca nu e gata nici turela, incepe sa capete forma. Astept incurajari pentru a imi incarca bateriile si a da frau liber imaginatiei..
Postat 04 June 2010 - 08:09 PM
Parca se vede lipitura de-a lungul tevii... Poate mi se pare mie.
Daca vrei, gasesti teava de metal Aber, pe stoc , la un magazin din Bucuresti - Romania la 27ron (nu vreau sa fac reclama).
Sau ai putea sa ii pui un pic de superglue alei tale.
Tot respectul, arata foarte bine!
P.S. si multa admiratie pentru Longinus pentru ca a sesizat culoarea adevarata... eu doua zile m-am uitat si o vedeam verde cu rosu.
Postat 04 June 2010 - 08:54 PM
Eu nu prea inteleg de ce are atata rugina! E un tanc nou care a fost vopsit cu verde de rusi, foarte putin folosit de ei, l-au bagat nemtii in atelier si l-au scos New in gri. Dupa care probabil ca a supraviatuit maxim 3 luni pe frontul de est, dar nici macar pentru ca nemtii nu-l placeau (nu stiu cine-l poate place oricum) dar motivul disgaratiei era ca avea 12 tone si era foarte incet pentru acea vreme si greu de tractat. Deci ce rugina? Ar fi culmea sa-l faci recapturat si reutilizat de rusi din nou. : ))
Parca am o poza cu captura unui urat de acest gen.
Iar BOOBY daca sti unde e teava spune-i omului direct, aici nu suntem la televizor si lumea se ajuta. Aici se considera "tainuire deliberata de informatii" iar daca e pe stoc se considera "in forma agravanta" si se pedepsete in ambele cazuri cu bere la toata lumea caci vine vara.
Aceasta postare a fost editata de Cata: 04 June 2010 - 09:12 PM
Postat 05 June 2010 - 10:07 AM
Mai am de lucru la senile si la roti precum si mici retusuri...dar deocamdata pe perioada weekendului cred ca voi suspenda lucrariile
@ blue woolf o sa intorc vizorul la asta, promit :))
Postat 05 June 2010 - 11:04 PM
Partea de jos a tancului e neobisnuit de curata si neruginita in contrast cu partea superioara, iar senilele ruginite doar pe jumate sar rau in ochi.
Fa un filtru pe tot tancul sa-i mai diminuezi rugina. Oricum le ai, cu pensule mai bune si aerograf ti-ar iesi chestii foarte faine cred.
Postat 06 June 2010 - 12:09 PM
O sa incerc si vopselurile uleioase dar deocamdata nu am decat acrilice si emailuri. Stie cineva pe unde se pot gasi "prafuri" MIG, Tamyia , care tot le folosesc astia prin "traininguri" pe youtube ?
Pentru urmatoarea macheta as incerca ceva "dusted", probabil macheta va fi un M1A1 Sherman.
Postat 06 June 2010 - 12:43 PM
Te poti insa descurca mult mai simplu:
-du-te la un magazin de articole pentru pictura si cumpara de acolo pigmenti;o sa gasesti(sunt absolut sigur) o mare varietate de culori,poate chiar mai mult decat ai tu nevoie.Mai poti incerca cu creta pastel(batoane-o gasesti tot acolo),pe care o razuiesti foarte fin,cu un cutter(nu-i mare scofala),iar pulberea rezultata o dizolvi in putin produs petrolier(gen terebentina)-pentru aplicare "umeda";
daca vrei doar tufuire-ma rog,dry brush- folosesti o pensula,un mic burecior prins intr-o penseta,etc.Simplu.
Spor la treaba si sa ai ochi ager si mana sigura.
Postat 09 June 2010 - 12:53 PM
Citeaza
O sa incerc si vopselurile uleioase dar deocamdata nu am decat acrilice si emailuri
Poti modifica coloritul ruginii(pigment) deja aplicate cu wash-uri(foarte diluate) formate din emailurile pe care deja le ai. Pe langa faptul ca o sa estompeze puternic monotonia o sa reduca si din cantitate.
Postat 09 June 2010 - 05:09 PM
KV-2 abadonate si distruse :
http://mechcorps.rkk...les/kv2/kv2.htm
KV-2 capturate de nemti :
http://beute.narod.r...anzer/su/su.htm
http://beute.narod.r...v/kv-2/kv-2.htm
Postat 12 June 2010 - 09:13 AM