Pagina 1 din 1
Barcute Bounty
Postat 03 June 2010 - 08:56 AM
In primul rand buna ziua. Urmaresc cu sete de ceva vreme acest forum care mi-a deschis usa spre o pasiune mai veche a mea, de pe vremea cand umpleam casa de scartaitoare si infundam canalizarile ca sa avem spatiu sa ne dam cu ''corabiile''. Dupa 30 de ani constat ca nu s-a schimbat nimic, asa ca va prezint 2 barcute in diverse stadii de finalizare, parte a proiectului Bounty. Tin sa va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat in obtinerea documentatiei in special.
Postat 29 June 2010 - 06:52 AM
Bun venit pe forum! Nu-i nimic ca ti-au trebuit 30 de ani sa te hotatasti,ideal ar fi sa continui ce ai inceput pentru-ca in opinia mea ai mana ,dovada superbele barcute pt-ca si eu la 50 de anisori m-am apucat de prima corabie.Bounty este o frumusete de vas si daca vei reusi (ceea ce iti doresc!)sa-l realizezi in maniera in care ai inceput , nu vei regreta noptile si zilele de cart !!!
Postat 03 August 2011 - 07:27 PM
Eu consider ca pasiunea nu cunoaste limite,si pentru a te apuca de ceva niciodata nu-i tarziu.Imi place ce-ai lucrat pana acum si-ti urez sa ai spor in continuare.Un Bounty la scara 1:50 ma tenteaza si pe mine,dar pana oi gasii niste planuri bune,am sa ma multumesc sa admir truda colegilor...
Postat 06 December 2011 - 10:30 AM
Salut. Din pacate am ff multe lucruri pe cap de ceva vreme incoace (licenta, brevet, cursuri) si inca o sa mai am cateva luni, si ma stresez ca nu pot duce la bun sfarsit barcuta mea nici anul asta, dar o sa ma astepte. Cred ca o sa o iau in voiaj in primavara si o sa o termin pe vapor, caci alta solutie nu gasesc.
In legatura cu metoda de fabricatie a barcutelor, am adaptat o metoda pe care am vazut-o pe internet. Nu e chiar perfecta dar functioneaza si nu se strica daca dai cu ea de pamant :)
In legatura cu metoda de fabricatie a barcutelor, am adaptat o metoda pe care am vazut-o pe internet. Nu e chiar perfecta dar functioneaza si nu se strica daca dai cu ea de pamant :)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1