De curand am inceput sa construiesc un elicopter micut de la Italeri (influentat probabil de filmele cu razboiul din Vietnam). Este vorba de UH-1C 1:72 de la Italeri. Toate bune si frumoase pana la un moment dat cad am gasit o problema de proiectare, banuiesc, a celor care au creat kit-ul. Pentru ca nu stiu denumirile partilor unui elicopter si pentru ca pozele fac 1000 de cuvinte cum zic unii ... am atasat 2 poze cu problema mea, in speranta ca cineva a mai intalnit problema si imi poate spune cum o pot remedia.
Here we go !

Problema e ca suportul care trebuie sa tina palele elicopterului, suport conceput sa se poata roti, atinge in partea din spate carcasa motorului.
In fata ramane un spatiu mare si foarte inestetic.
Intrebarea e: am montat gresit interiorul (pe care este montat acel suport) ? L-am plasat prea in spate? desi mai in fata chiar nu aveam cum sa il duc fara sa tai masiv din el. Conform schemei de montaj suportul si ansamblul interior sunt pozitionate corect.

Nu am lipit inca acea carcasa, si nu am idee momentan cum sa procedez aici. Ma poate ajuta careva cu un sfat ?