Marx cel atat de hulit (si mai de nimeni citit) spunea cam asa: Contradictia naste progresul. Io zic ca e ceva logica in cuvintele astea...
Ofiter Infanteria usoara Britanica Pegaso Models - 75 mm
Postat 28 May 2010 - 07:58 AM
alexelu_marinelu, la 27 May 2010, 19:36, a spus:
Daca cineva a avut impresia ca e o discutie in contradictoriu, atunci inseamna ca sunt un imbecil care nu se poate exprima in scris.
Eu doar vroiam sa imi exprim regretul pentru putinul timp petrecut impreuna. Pentru cine are dubii, in Wurger am gasit multe congruente cu propria-mi persoana (in cuget si simtiri), asta reprezentand un mare castig al apartenentei la aceasta comunitate.
Si cand ma gandesc ca, la primul lui replay cu referire la o lucrare a mea, a fost un pic caustic (caracteristic). M-am abtinut sa nu musc si eu.
Acuma zi-mi si tu ca ma iubesti!
Eu doar vroiam sa imi exprim regretul pentru putinul timp petrecut impreuna. Pentru cine are dubii, in Wurger am gasit multe congruente cu propria-mi persoana (in cuget si simtiri), asta reprezentand un mare castig al apartenentei la aceasta comunitate.
Si cand ma gandesc ca, la primul lui replay cu referire la o lucrare a mea, a fost un pic caustic (caracteristic). M-am abtinut sa nu musc si eu.
Acuma zi-mi si tu ca ma iubesti!
Hai ca zic.
Da intelegi tu continuarea ca dup-aia daca alaturam iubirea cu muscaturile, avand si o camera impartita odata, sa nu se nasca impresii.
Postat 28 May 2010 - 01:03 PM
Citeaza
Daca cineva a avut impresia ca e o discutie in contradictoriu, atunci inseamna ca sunt un imbecil care nu se poate exprima in scris.
Citeaza
...sa nu se nasca impresii