Pagina 1 din 1
USS Pennsylvania Dragon 1/700
Postat 07 May 2010 - 09:02 PM
Ai tinut-o ascunsa pana acum?De ce nu ai prezentat si faze(metode) din timpul constructiei?Pe aici asa se procedeaza, mai ales cand este vorba de o realizare frumoasa, asa cum este a ta! Data viitoare sa nu mai fii asa de egoist! p.s. pentru un 1/700 doar felicitari...
Postat 12 May 2010 - 11:26 AM
Scuze de inarziere dar nu le mai gaseam unde le-am pus.( pozele)
Despre macheta , detaliata pentru scara asta , in kit nu veti gasi postamentul pe care l-am tras in rasina de la Bismarck tot la aceeasi scara. Pentru evidentierea detaliilor am folosit la sfarsit future amestecat cu tus marca "109" . Tot aceeasi marca sunt si atele luate dint-o masca de Hallowen. La sfarsit inchis cu lac matt revell. Si nu , nu va mai fi nici un weathering . Daca o introduceam intr-o diorama sau o lasam doar la linia de plutire, da .
Bafta,
Despre macheta , detaliata pentru scara asta , in kit nu veti gasi postamentul pe care l-am tras in rasina de la Bismarck tot la aceeasi scara. Pentru evidentierea detaliilor am folosit la sfarsit future amestecat cu tus marca "109" . Tot aceeasi marca sunt si atele luate dint-o masca de Hallowen. La sfarsit inchis cu lac matt revell. Si nu , nu va mai fi nici un weathering . Daca o introduceam intr-o diorama sau o lasam doar la linia de plutire, da .
Bafta,
Postat 05 June 2010 - 03:05 PM
Cyborg, la 4 Jun 2010, 13:36, a spus:
TonyS,
foarte frumoasa macheta! felicitari!
O intrebare: ce dimensiuni are? Pare destul de micuta, daca ma raportez la sticluta de diluant din spate si la cutiutele cu vopsea Revell...
foarte frumoasa macheta! felicitari!
O intrebare: ce dimensiuni are? Pare destul de micuta, daca ma raportez la sticluta de diluant din spate si la cutiutele cu vopsea Revell...
Cyborg
are aproximativ 26 cm lungime si 5 cm latime in partea cea mai lata. Da , e mica in comparatie cu Bismarck sau Tirpitz la aceeasi scara .
Arata acest topic
Pagina 1 din 1