La multi ani 2005!
Postat 10 December 2004 - 02:46 PM
Dat fiind faptul ca de azi plec in vacanta si... adio Internet ( :cry:), va urez tuturor, de pe acum, Craciun fericit, un An Nou plin de bucurii si impliniri! Sa aveti rafturile si vitrinele pline! La Multi Ani tuturor iar noului site La Multe Postari si Multi Membrii! (asta-i paharul cu sampanie pe care-l voi ciocni pentru voi toti, de Revelion!)
Postat 17 December 2004 - 03:15 PM
Multumesc mult, tuturor, pentru urari. Intr-adevar, tare rau fara Internet... dar sunt bucuros ca dupa o pauza de numai o saptamana de-abia ma descurc in toate ferestrele de Exporer pe care trebuie sa le deschid ca sa citesc tot ce s-a scris pe ambele forumuri. Inca o data Sarbatori Frericite si La Multi Ani tuturor! Sa ne "revedem" sanatosi si voiosi in 2005!
Postat 19 December 2004 - 12:49 PM
Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE, anul care vine sa va aduca tuturor multa sanatate, multi bani, multe kituri. Sa ne aduca cit mai multi noi membri si cit mai putini hackeri . Anul 2005 sa fie mult mai bun decit 2004 si mai prost decit 2006 . LA MULTI ANI !!!!!
Postat 23 December 2004 - 03:27 PM
la multi ani si craciun fericit tuturor!
Sa aveti parte numai de lucruri bune si machete frumoase si Mosul sa va aduca tot ce va doriti, dar mai mult de cat toate fericire si noroc.
Si bafta, desigur.
PS: Alguhan, Olaf si Ronin - felicitari de la dl. Craciunoiu pentru articolele despre confectionarea pomilor.
Sa aveti parte numai de lucruri bune si machete frumoase si Mosul sa va aduca tot ce va doriti, dar mai mult de cat toate fericire si noroc.
Si bafta, desigur.
PS: Alguhan, Olaf si Ronin - felicitari de la dl. Craciunoiu pentru articolele despre confectionarea pomilor.
Postat 31 December 2004 - 03:12 PM
Baieti !!!
Va doresc La Multi Ani si multa sanatate !
Am avut un final de an cam zbuciumat aici pe forumuri, dar conform zicalei ca "tot raul spre bine" eu zic ca am iesit in final chiar bine de tot.
Avem site si forum BETON !! :hammer:
Doar cu activitatea, mai ales pe forum suntem cam sfiosi inca, dar cred ca se va rezolva ?!
Cui ii lipseste curajul, recomand
Ne reintalnim la anu' cu forte proaspete si chef de lucru !!
Va doresc La Multi Ani si multa sanatate !
Am avut un final de an cam zbuciumat aici pe forumuri, dar conform zicalei ca "tot raul spre bine" eu zic ca am iesit in final chiar bine de tot.
Avem site si forum BETON !! :hammer:
Doar cu activitatea, mai ales pe forum suntem cam sfiosi inca, dar cred ca se va rezolva ?!
Cui ii lipseste curajul, recomand
Ne reintalnim la anu' cu forte proaspete si chef de lucru !!