Aceasta postare a fost editata de krik: 03 May 2010 - 08:08 PM
Pagina 1 din 1
Y-WING - F.M.
Postat 03 May 2010 - 08:07 PM
Prima impresie care o am atunci cand vad un y-wing e de.....neterminat. Dar probabil ca in asta sta farmecul lui. Kit-ul de fata e un F.M. tipic. Exista trei posibilitati de finisare (Gold Leader, Gold 2 si Gold 3) cu decalurile de rigoare. Am ales varianta Gold Leader(habar n-am de ce...). Kitul are mai multe tevi si conducte de asezat pe fuzelaj decat un combinat chimic. Trenul de aterizare poate fi montat pe model coborat sau ridicat . Singurul minus al kitului il reprezinta paletele de directie ale propulsoarelor care au fost simplificate. Scara e 1/72.
Postat 04 May 2010 - 11:25 AM
Bravos Krik,imi place foarte mult uzura realizata de tine
In ceea ce priveste designul Y-ului,tine de gust,ca la toate modele sf.Modelul asta ar fi aratat mai bine daca se continua linia partii din fata si toata structura aia de ''combinat chimic''sa fi fost acoperita,cum ziceam,chestie de gust.
Inca o data felicitari pentru lucrare!
Spor si numai bine
In ceea ce priveste designul Y-ului,tine de gust,ca la toate modele sf.Modelul asta ar fi aratat mai bine daca se continua linia partii din fata si toata structura aia de ''combinat chimic''sa fi fost acoperita,cum ziceam,chestie de gust.
Inca o data felicitari pentru lucrare!
Spor si numai bine
Arata acest topic
Pagina 1 din 1