Un kit inceput de vreo luna de zile, dar abandonat mai mult din lipsa de timp, si-a gasit astazi finalitatea.
Este un kit fain, interesant de asamblat si fara mari probleme la imbinare. Mi-au ramas un pumn de piese, care tind sa cred ca ramele pe care se aflau, se regasesc si in kit-ul de 8x8 (am o punte fata, o pereche de arcuri, caseta directie s.a.)
M-am apucat de asamblat totul, modular, si preparat de vopsit. Am lipit cabina de sasiu, restul pieselor de dedesuptul benei si m-am apucat de diluat vopsele.
Vopselele sunt Revell, verdele este Green, negrul este Tar Black, maroul este Brown (care mi se pare un pic cam deschis).
Maine cand o sa se usuce vopseaua bine, voi pune si poze, si apoi va intra in stand-by. Vreau sa refac un Humvee si sa atentez la prima mea diorama. Nelamurirea mea vine...merg alaturate aceste doua vehicule intr-o diorama ? Am tot cautat poze si nu am gasit nimic relevant. Daca merg, rog si o idee de camuflaj care sa se potriveasca cu verde/negru/maro-ul camionului.
In functie de "tema" dioramei, va venii si weathering-ul pe camion, deci momentan va fii curat.
P.S. Din tot ce e gri deschis, a fost facut un drybrush cu gunship grey si negru, si pierdut in tonuri cu aerograful, varianta "realista" va fii in pozele viitoare.
Griul de pe sasiu, este gunship grey, care in realitate e mult mai inchis la nuanta, si este mat.
Aceasta postare a fost editata de GGG: 02 May 2010 - 12:43 AM