Pagina 1 din 1
PzKpfw.4 Ausf.F2.Sd.Kfz 161/1 Heng Long 1/16 RC IR.
Postat 27 April 2010 - 07:50 PM
Azi Mi-a venit comanda cu acest tanc din Germania ,dupa o considerabila intirziere datorata eruptiei Vulcanului K.......
Tancul este integral din plastic,cu exceptia unor mici modificari executate de producator si anume :
teava si scunzatorul tunului ,din metal
suspensiile metalice
angrenajele interioare metalice
accesoriile ,din plastic
Din acest moment voi incepe upgradarea tancului cu piese metalice
Incep a prezenta piesele
setul de 4 roti (2 motoare si 2intinzatoare,prevazute cu rulmenti interiori)
senilele de metal
foisorul
suporturile rotilor intinzatoare(spate)
Tancul este integral din plastic,cu exceptia unor mici modificari executate de producator si anume :
teava si scunzatorul tunului ,din metal
suspensiile metalice
angrenajele interioare metalice
accesoriile ,din plastic
Din acest moment voi incepe upgradarea tancului cu piese metalice
Incep a prezenta piesele
setul de 4 roti (2 motoare si 2intinzatoare,prevazute cu rulmenti interiori)
senilele de metal
foisorul
suporturile rotilor intinzatoare(spate)
Postat 30 April 2010 - 02:42 PM
Mitraliera de la turela este din plastic si nefunctionala.in schimb ,in partea stingaproducatorul a montat un led de 5mm care imita flashul(intermitent rosu) mitraliera,eu am decuplat acel led si la-m scos,in locul liber am acoperit cu chit,iar firele de la led ,le-am cuplat la mitraliera
de asemenea am taiat mitraliera de plastic care era de decor si am introdus -o pe cea de metal
As dori sa stiu ,mai exact ce diferente sint intre modelul F2 si G(In afara de ascunzatorul de flacara la tun)
As aprecia mult sfatul vostru
de asemenea am taiat mitraliera de plastic care era de decor si am introdus -o pe cea de metal
As dori sa stiu ,mai exact ce diferente sint intre modelul F2 si G(In afara de ascunzatorul de flacara la tun)
As aprecia mult sfatul vostru
Postat 06 July 2010 - 11:10 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1