Pagina 1 din 1
DC-2, DC-3, YAK-17UTI 1/72
Postat 23 April 2010 - 09:58 PM
Douglas DC-2 YR-GAD
Kitt - MPM 1/72 , decaluri - Home made. Literele pentru inmatriculare sunt vopsite folosind sabloane. Motoare inlocuite cu un set de motoare din rasina Cyclone Engines 1/72 de la Red Rod Models.
Mai multe poze AICI.
Douglas DC-3 YR-PAF
Kitt - Airfix 1/72. Decaluri - Home made. Literele pentru inmatriculare sunt vopsite folosind sabloane.
Un avion care imi place extrem de mult si de multa vreme doream sa-l fac. kitul este superb, detalii destule, se imbina foarte bine. Pentru al face romanesc motoarele din kit au trebuit inlocuite, acestea au fost inlocuite cu un set de motoare din rasina Cyclone Engines 1/72 de la Red Rod Models. Usa de acces pasageri a fost acoperita si regravata pe partea cealalta, la interior au fost adaugate cele 21 de scaune pentru pasageri, scaune care nu sunt date in kitt.
Mai multe poze AICI.
Yak-17 UTI Nr.8
Kitt - 1/72 Amodel, Decaluri - Home made.
Despre kitt nu cred ca e nevoie de descriere, fiinde de la Amodel se stie cum este ... multa munca.
Mai multe poze AICI
Kitt - MPM 1/72 , decaluri - Home made. Literele pentru inmatriculare sunt vopsite folosind sabloane. Motoare inlocuite cu un set de motoare din rasina Cyclone Engines 1/72 de la Red Rod Models.
Mai multe poze AICI.
Douglas DC-3 YR-PAF
Kitt - Airfix 1/72. Decaluri - Home made. Literele pentru inmatriculare sunt vopsite folosind sabloane.
Un avion care imi place extrem de mult si de multa vreme doream sa-l fac. kitul este superb, detalii destule, se imbina foarte bine. Pentru al face romanesc motoarele din kit au trebuit inlocuite, acestea au fost inlocuite cu un set de motoare din rasina Cyclone Engines 1/72 de la Red Rod Models. Usa de acces pasageri a fost acoperita si regravata pe partea cealalta, la interior au fost adaugate cele 21 de scaune pentru pasageri, scaune care nu sunt date in kitt.
Mai multe poze AICI.
Yak-17 UTI Nr.8
Kitt - 1/72 Amodel, Decaluri - Home made.
Despre kitt nu cred ca e nevoie de descriere, fiinde de la Amodel se stie cum este ... multa munca.
Mai multe poze AICI
Postat 24 April 2010 - 08:51 AM
Imi plac mult realizarile tale in general,dar mai ales prin faptul ca sunt legate de aviatia noastra.Felicitari. O intrebare daca nu-i cu suparare.DC-3 ul de la Airfix este o realizare mai recenta sau una old edition?Te intreb deoarece am si eu unul facut tot de Airfix.Toate bune.
Postat 24 April 2010 - 09:25 AM
Citeaza
foarte frumos, o adevarata istorie....
Multumesc.
Citeaza
Frumoase, ca de obicei. Ma bucura aplecarea ta spre subiecte romanesti.
Multumesc Z.
Citeaza
Imi plac mult realizarile tale in general,dar mai ales prin faptul ca sunt legate de aviatia noastra.Felicitari. O intrebare daca nu-i cu suparare.DC-3 ul de la Airfix este o realizare mai recenta sau una old edition?Te intreb deoarece am si eu unul facut tot de Airfix.Toate bune.
Imi pare bine ca-ti plac. Kitul presupun ca-i mai vechi, mai jos am atasat o poza cu kitt-ul cumparat acum vreo 3 ani de prin Anglia.
Citeaza
Foarte frumoase machetele, dar DC-3-ul imi place in mod special.
Felicitari!
Felicitari!
Multumesc.
Aceasta postare a fost editata de Mgc151184: 24 April 2010 - 09:26 AM
Postat 27 April 2010 - 11:48 AM
Airfix Revel si Italeri cica folosesc aceeasi matrita.
http://www.arcforums.com/forums/air/lofive...hp?t178726.html
http://www.arcforums.com/forums/air/lofive...hp?t178726.html
Arata acest topic
Pagina 1 din 1