Pagina 1 din 1
Stug IV Tamyia 1:35
Postat 23 April 2010 - 01:14 PM
sincer sa fiu e tancul pe care am exersat utilizarea pigmentilor.nu vroiam sa iasa o ruginitura dar la un anumit punct nu mai puteam sa curat culorile si atunci am continuat asa.rezultatul e un tanc dezafectat ,ruginit.inca mai am un drum lung pana sa realizez niste machete demne de admiratie........acesta e al 3-lea kit pe care am reusit sa-l finalizez.nici acum nu reusesc sa fixez pigmentii fara ai amesteca dar ma straduiesc.
Postat 23 April 2010 - 03:51 PM
Si mie imi place asa , parasit . Incearca , daca poti sa faci niste scurgeri de rugina ,pe laterale , si ceva rugina mai deschisa la culoare deasupra .-- Parca citisem pe undeva ca scutul mitralierei nu putea sa stea in pozitie ridicata ,decat daca erau deschise trapele ochitorului ( se sprijinea de trapa ). In rest , fain . Felicitari !
Postat 23 April 2010 - 03:59 PM
E parasit si nu prea.Exista ceva ce nu se leaga,in aspectul general.E ruginit? Eu as zice,mai degraba ca-i dat doar cu grund de fabrica.Dar nici asta nu tine in totalitate.Pe linia de asamblare se dadea cu grund roscat,dar teava tunului(ma refer la ea,nevopsita) avea culoarea albastru/inchis/metalic.
E bun de inceput.
Ah,inca ceva:prea multa(si mare)iarba in poze.Incearca ceva "mai la scara".
E bun de inceput.
Ah,inca ceva:prea multa(si mare)iarba in poze.Incearca ceva "mai la scara".
Postat 23 April 2010 - 04:14 PM
Longinus: stiu ca mai am mult de exersat si multe kituri de asamblat pana voi face ceva cu adevarat realist.pozele alea cu iarba is facute de amorul amicului care a venit cu aparatul sa-l traga in poza, suportul machetei se vede incepand cu randul 3. eu zic ca am evoluat in bine fata de stalinul ce l-am facut inaintea astuia.
Aceasta postare a fost editata de edwaits: 23 April 2010 - 04:15 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1