Stoleriu Claudiu machete WRC
Postat 22 April 2010 - 12:36 PM
primele machete sunt trase acasa la imprimanta si facute din doua hirtii de imprimanta lipite una de alta cum ar fi acest Subaru SX466:DSCF0567.jpg]2865:DSCF0566.jpg]SCF0565.jpg].
la urmatoarea macheta am lipit hirtia de ceva mai gros,coperta de revista.Suzuki SWIFT.[attachment=
2870:DSCF0571.jpg]
Urmatoarele machete sunt la o scara putin mai mare pentru ca sunt scoase in oras,si mai frumos colorate.
Peugeot 206 WRC din doua hirtii de imprimanta,la sasiu am folosit coperta de revista.
Ford Focus WRC-caroseria din carton lucios iar sasiul am facut rost de un carton foarte bun de la croitorie de undeva.
Adeziv -moment.
.
Toyota Corola 1998 WRC.
Citroen Wsara WRC.
Subaru R2 WRC.
Impreza 2000 WRC.
Impreza 2004 WRC.
mai am ...
la urmatoarea macheta am lipit hirtia de ceva mai gros,coperta de revista.Suzuki SWIFT.[attachment=
2870:DSCF0571.jpg]
Urmatoarele machete sunt la o scara putin mai mare pentru ca sunt scoase in oras,si mai frumos colorate.
Peugeot 206 WRC din doua hirtii de imprimanta,la sasiu am folosit coperta de revista.
Ford Focus WRC-caroseria din carton lucios iar sasiul am facut rost de un carton foarte bun de la croitorie de undeva.
Adeziv -moment.
.
Toyota Corola 1998 WRC.
Citroen Wsara WRC.
Subaru R2 WRC.
Impreza 2000 WRC.
Impreza 2004 WRC.
mai am ...
Postat 28 April 2010 - 06:02 PM
Mersi frumos !
La ce scara e Mustangu? 1/24 ? Am si eu unul din 67...dar sincer nu stiu cum as putea sa-l modific, e prea frumos el stock, poate doar o vopsire mai "custom", doua dungi mai groase pe mijloc, ceva. Daca vrei sa pui chit pe el, sa-i modifici liniile, aici tine de gustul fiecaruia, eu am in lucru un Ford F150 si sper sa iasa, inca mai slefuiesc la el (prelungiri bari si praguri)
Fain Subaru, imi place cum se imbina.
La ce scara e Mustangu? 1/24 ? Am si eu unul din 67...dar sincer nu stiu cum as putea sa-l modific, e prea frumos el stock, poate doar o vopsire mai "custom", doua dungi mai groase pe mijloc, ceva. Daca vrei sa pui chit pe el, sa-i modifici liniile, aici tine de gustul fiecaruia, eu am in lucru un Ford F150 si sper sa iasa, inca mai slefuiesc la el (prelungiri bari si praguri)
Fain Subaru, imi place cum se imbina.
Postat 29 April 2010 - 03:14 PM
Salut! Am si eu un Mustang gt 350 de la revell. M-am apucat de el si cand am ajuns la decaluri am constatat ca cel de pe capota motorului e cam mic.......asa ca....le-am curatat pe toate si le-am vopsit. Interiorul nu l-am facut ca in schema de montaj, l-am facut negru cu rosu. Am sa postez poze cu el cand va fi gata, mai am cate ceva de facut la el, de dat cu lac si "...hit the road..."
Postat 30 April 2010 - 07:57 AM
al meu e la scara 1/36,de la maisto ,astept poze cu ale voastre.deocamdata raman la carton,mai am impreza 2006 ,lamburghini, mitsubishi;dupa ce le finalizez pe astea am sa cumpar niste modele ,dar nu stiu ce sa spun,urmaresc aici sau pe Machete din carton o intilneala si vb. mai multe.abia astept sa pot schimba niste pareri cu modelisti adevarati.spor la treaba.
Postat 04 May 2010 - 07:28 PM
Cam ce caracteristici vrei... claritate? Poti folosi folia de la plicurile de CD-uri. Ai putea sa incerci tot cu ce ai folosit la geamuri, pentru ca are o tenta mata, dar pe sub "sticla" printezi un rand de stopuri si faruri, clare, cum ar trebui sa arate. Ar trebui sa iasa ceva usor mat, dar pe sub ea sa se inteleaga ca e vorba clar de stopuri, etc.
Imi place bara fata, arata bine.
Imi place bara fata, arata bine.
Postat 23 May 2010 - 10:21 AM
Interesante lucrarile.
Le urmaresc cu interes.
Singurele lucruri care deranjeaza vizual sunt elemntele care in loc sa aibe volum sunt plate (rool bar) si faptul ca nu ai corectat marginile cartonului ca sa fie la culoare cu restul.
Poate incerci sa faci un model alb si sa-l vopsesti dupa aceea iar ce se poate face cu volum sa faci.
Spoor!
Le urmaresc cu interes.
Singurele lucruri care deranjeaza vizual sunt elemntele care in loc sa aibe volum sunt plate (rool bar) si faptul ca nu ai corectat marginile cartonului ca sa fie la culoare cu restul.
Poate incerci sa faci un model alb si sa-l vopsesti dupa aceea iar ce se poate face cu volum sa faci.
Spoor!