IAR-99 CU SI DESPRE
Postat 10 May 2010 - 12:00 PM
De ce oarecum?
Cum se spunea intr-un post anterior : ''Diferentele dintre 99 si 109 sunt doar de avionica si mai putin structurale. 109 are avionica de tip Lancer, fiind folosit ca avion de trecere intre 99 si MiG-21 Lancer.''
Cum se spunea intr-un post anterior : ''Diferentele dintre 99 si 109 sunt doar de avionica si mai putin structurale. 109 are avionica de tip Lancer, fiind folosit ca avion de trecere intre 99 si MiG-21 Lancer.''
Aceasta postare a fost editata de axor: 10 May 2010 - 12:08 PM
Postat 10 May 2010 - 12:18 PM
Pasarea de pe emblema este o drepnea. Face parte din familia lastunilor si isi petrece viata 90% in zbor (se imperecheaza, bea apa si doarme planat in intervale scurte). Particularitatea este ca bate din aripi succesiv (nu cu amandoua odata).Este campionul de viteza al familiei amintite.
Foarte inspirata alegere.
Foarte inspirata alegere.
Postat 10 May 2010 - 12:43 PM
http://militar.infomondo.ro/actualitate/av...a-militara.html
Ce am postat mai sus are oarecum legătură cu topic-ul-nu faceam nici o referire la mesajele postate anterior
Imi cer scuze pentru omisiune-mai greu cu tehnica de calcul
Ce am postat mai sus are oarecum legătură cu topic-ul-nu faceam nici o referire la mesajele postate anterior
Imi cer scuze pentru omisiune-mai greu cu tehnica de calcul
Postat 03 June 2010 - 11:26 AM
http://militar.infomondo.ro/actualitate/in...asca-moare.html
De-a dreptul sinistru
Si noi cumpăram second hand de la Lockheed Martin in conditiile in care Alenai ar fi fost chiar interesata sa preia uzina daca am alege Typhoon-ul
De-a dreptul sinistru
Si noi cumpăram second hand de la Lockheed Martin in conditiile in care Alenai ar fi fost chiar interesata sa preia uzina daca am alege Typhoon-ul
Postat 03 June 2010 - 01:20 PM
Orice alta optiune,decat Lockheed Martin,era mai buna.Preluarea si mai apoi productia de subansamble necesare,a fost facuta si de catre suedezi.S-a dorit,musai,a se cumpara aparate de lupta americane,second-hand,etc(nu mai insist).
Printre multele argumente(care mai de care mai cusute cu ata alba) a fost unul total: F16 a fost verificat in lupta.Prea bine,dar la fel au fost verificate in lupta inca alte jdemii de tipuri;hai sa zicem cel mai verificat este(si va ramane) P51 Mustang.De ce nu?
Nu m-am putut abtine.Scuze de off.
Printre multele argumente(care mai de care mai cusute cu ata alba) a fost unul total: F16 a fost verificat in lupta.Prea bine,dar la fel au fost verificate in lupta inca alte jdemii de tipuri;hai sa zicem cel mai verificat este(si va ramane) P51 Mustang.De ce nu?
Nu m-am putut abtine.Scuze de off.
Postat 22 July 2010 - 11:58 AM
Postat 22 July 2010 - 01:51 PM