Forum Machete,Modelism,Hobby: Campionatul Mondial de Navomodelism 2010 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Campionatul Mondial de Navomodelism 2010 Dortmund 2010

#21 Useril este offline   mus 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 04-September 09

Postat 29 September 2012 - 01:02 PM

Vezi postareacorsar, la 19 April 2010 - 08:55 PM, a spus:

O fi ely, o fi Jeli, o fi bombonel....nu conteaza pentru ca ne-a dat o informatie unde putem sa ne clatim ochii cu lucrari de cel mai inalt nivel.
Sa nu uitam ca acele modele au trecut prin jurizari maxime de sunt acum acolo, si singurul care i-l stiu de pe forum ca a ajuns la mondiale de tulaji, si din cate stiu a luat bronz.
Felicitari domnule Tulaji ! :clapping:
Cat despre bobitele care sunt sus si nu le putem ajunge......sunt acre! nu e asa domnule Dan Imagine postata

un raspuns cam tirziu da uite ca vine

d-nul dan a ajuns la bobitele de struguri acre :clapping:

ultimele stiri arata ca a

participat la campionatul mondial din croatia cu doua lucrari

diorama puffer-medalie de argint

corveta agazis-clasa snowberry-medalie de argint

nu stiu de ce da cam s-au indulcit strugurii :drinks:

nu am vrut sa fiu rau dar asta este realitatea si d-nul dan este arbitru al frmd si membru in biroul federal la navomodele si asta cred ca spune multe

Aceasta postare a fost editata de mus: 29 September 2012 - 01:05 PM

#22 Useril este offline   traian 

• Membru senior
  • Postari: 1218
  • Inregistrat: 01-May 08
  • Interests:Nave-navigatie clasica

Postat 29 September 2012 - 02:04 PM

Poate ar trebui sa stau cuminte, de obicei insistente pe o tema duce la divergente amendabile dar e ceva ,,inlauntru'' care ma inghimpa. Dan are perfecta dreptate in ce zice si in special pe latura ,,unii sunt acolo si multi nu'' iar ca sa ajungi acolo, in multe cazuri caile nu sunt tocmai ortodoxe. Nu o spun din ,,Fratii Grimm'' in tinerete am cochetat cu asa ceva dar avand principii ,,constitutionale'', ca si acum dealtfel, am abandonat in favoarea modelismului pentru propria satisfactie. Ma zbat destul printre magariile zilnice ca sa imi creez situatii limita la ceea ce se vrea a fi evadare din cotidian.
Cine vrea sa incerce, e liber, cine o face, e meritul lui, libertatea de a alege e la indemana fiecaruia functie de propriile optiuni.
In privinta calitatii, il sustin pe Dan fara a subaprecia modele care merita dar si fara a neglija faptul ca jurii sunt tot oameni iar la un concurs indiferent de nivel, sunt si interese care primeaza impartialitatii si peste care jurii nu pot sari daca se mai vor juri.

#23 Useril este offline   victordegalati 

• Membru senior
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 17-October 05

Postat 29 September 2012 - 02:33 PM

ma bag si eu
dan a avut tot dreptul sa mearga acolo,conform campionatului national de acest an
http://www.frmd.ro/N...e/clasa%20C.htm
locul II la c3a
locul I si campion national la c6a
problema era legata de costuri

#24 Useril este offline   victordegalati 

• Membru senior
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 17-October 05

Postat 29 September 2012 - 02:45 PM

iar teoretic(adica dupa regulamente frmd si naviga unde sintem afiliati)la un concurs international merg primii trei clasati la campionatul national la clasa unde concureaza plus o rezerva in functie de cite nave sint un concurs la clasa respectiva.Ca sa nu mai fie nici-o polemica se poate vedea regulamentul si pe siteul frmd si pe site-ul naviga.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi