Rugaminte
Postat 13 April 2010 - 09:43 AM
eu fiind dedicat 100% modelelor de kkt die-cast am rugamintea de a mi se sterge contul.
Si toate posturile care fac de rusine minunatul forum
Nu va cer decat sa fiti coerenti si in acelasi timp consecventi in ceea ce spuneti, si anume:
Forumul este de modelism, nu orice macheta si orice hobby.In revista Modelism apar si modele diecast auto? Exista alte locuri mult mai indicate decat cartula.ro pt. colectii de statui, masini diecast etc.
Nu va jignesc, imi plac si mie modelele diecast dar nu e locul lor aici.(http://www.cartula.ro/forum/Chiraielile-vi...late-t6896.html postul #14 scris de tgr - moderator)
Postat 13 April 2010 - 12:44 PM
Michi, tu esti modelist, nu colectionar. Iata dovada:
http://www.cartula.r...Pick-t4559.html
Mi-a placut foarte mult conversia, atentia si munca ingrijita si rezultatul. Am observat insa topicul tau dupa luni de zile de la postare, pierdut cum era intre multe topicuri cu colectii de diecasturi. La ora aceea cautam munca altui modelist, anume Suburban, care construieste si imbatraneste foarte frumos machete auto (cu greu am gasit si postarile lui).
As adauga si calitatea pozelor pe care le faci, care este foarte buna.
Aceasta postare a fost editata de Ahmed: 13 April 2010 - 12:45 PM
Postat 13 April 2010 - 01:20 PM
Ma rog...poate te razgandesti.
http://www.cartula.r...Pick-t4559.html
Postat 13 April 2010 - 01:25 PM
lumea d'aci sufera de mania generalizarii.
Vorbele spuse la adresa diecast m'au durut, de aici si decizia mea.
Si in citatul mai sus citat, ca sa zic asa si sa oripilez profesorii de romana, se observa generalizarea care distruge individualitati.
Ma asteptam ca in sfarsit cineva sa scrie ".....imi plac si mie modelele diecast dar nu e locul lor aici in afara de cele modificate si in care s'a investit pasiune si suflet.
Dar asta poate in alt episod al civilizatiei.
Dar pacat este ca forumul renunta la calitate in urma unei aprecieri pur statistice : fara diecast.
Asta este, pana la urma este politica unei organizatii. Cine nu o respecta este liber sa plece.
D'asta ma milogesc de d-nii moderatori sa imi stearga un amarat de cont si niste rahaturi de posturi.
Daca injuram cred ca se rezolva in doua minute, dar asa, trebuie sa ma ploconesc, sa explic, sa argumentez, o decizie personala care nu afecteaza pe nici un alt membru al forumului si nici forumul insusi.
Este clar pentru mine ca nu voi mai posta nicio macheta, niciodata.
Postat 13 April 2010 - 02:46 PM
Pai...a zis cineva ca excludem ceva realizat personal?
Daca are o modificare, ceva personal, isi are locul si aici. Dar colectii de zeci de modele trantite direct din magazin pe forum nu aveam nevoie. Desi imi plac, dar nu aici.
Imi plac si mie modelele diecast dar nu e locul lor aici in afara de cele modificate si in care s-a investit pasiune si suflet.
E bine? Asta s-a tot vorbit, nu prea te inteleg.
Postat 14 April 2010 - 12:05 AM
Ce se vede:
Pe de o parte, sunt martirii, care simt nevoia sa isi jertfeasca contributia de pe acest forum intr-un mod penibil si strigator la cer, si de cealalta parte moderatorii, care trateaza discutiile de parca ar fi o sala de judecata si nu un forum pe internet, pentru Dumnezeu!
Forumul asta promite sa devina unul din cele mai mari circuri, si asta din cauza ca nu este moderat. Daca un membru este respectabil si cu state vechi in ale modelismului, asta nu il face automat si un bun moderator.
Un lucru nu inteleg. Cui apartine, lui cartula? Daca da, de ce a renuntat la moderare si a lasat sa se declanseze toata comedia asta? Avea nevoie de un transfer "democratic" de putere pe forum ca sa nu se supere anumiti membri? Totul mi se pare un mister, cu atat mai mult ca aici este vorba de proprietate privata, deci se poate impune un punct de vedere viguros si fara prea multe explicatii chiar si fara regulament (ideile exprimate sunt ale autorilor mesajelor, suportul electronic apartine proprietarului site-ului).
Aceasta postare a fost editata de Dragos_P: 14 April 2010 - 12:11 AM
Postat 14 April 2010 - 12:22 AM
Dragos_P, la 14 Apr 2010, 01:05, a spus:
Elementar... Pana in urma cu ceva timp, eu si Cristi eram 'baietii rai' si nedemocratici. Dar, asta a atras dupa sine un lung sir de balacareli la adresa noastra de-a lungul anilor, care au culminat cu 'opera' unui anumit domn... Care, culmea, tocmai democratie si 'vox populi' incerca sa ne bage pe gat. Si ne-a cam ajuns. O fi proprietate privata, da' asta nu inseamna, cum s-a si zis cand s-a facut schimbarea de moderatori, ca trebuie sa inghit chiar orice... Cristi la fel...
Se pare ca toata lumea are ceva cu cineva, si de cand cu schimbarile, muuulte lucruri au iesit la suprafata. Sa fie tinute sub control, chiar nu merge... Buba se sparge mai devreme sau mai tarziu. Asta-i lumea, si atat ii duce capul pe unii. Macar asa se mai curata lucrurile, sau se duc naibii de tot. Care din variante, ramane de vazut. Eu nu mai am de-a face cu moderarea pe aici, 6 ani mi-au fost de ajuns.
Stiu si cat de greu e sa faci moderare intre 'artisti' plini de ei, iar cei care sunt acum moderatori au o misiune grea si experienta putina. Timpul le rezolva pe toate. Facandu-le lor munca grea n-o sa imbunatateasca lucrurile
Postat 14 April 2010 - 12:50 AM
Postat 14 April 2010 - 08:41 AM
De ce un mare moderator nu accepta sa stearga un cont?
De ce aici nu se respecta dorinta mamelucilor de membrii ?
Vreau sa intelegeti ca nu ma mai simt intreg aici. M-as simti minunat daca formal nu as mai face parte din aceasta comunitate. Sincer imi pare rau ca m'am membruit aici la voi. Dar poate asa a fost sa fie pentru a intalni oameni ok ca gigione, anakinu, GGG, Millis, si altii...
Am un gust amar.
In fine, faceti cum vreti dar din partea mea nu mai aveti nici un pic de respect.
Discutia se termina in minutul doi daca ati fi vrut sa imi raspundeti afirmativ crr'ii.
Dar va place balaceala in noroi, va plac polemicile.
Nu sunteti moderatori. Nu veti putea sa moderati niciodata un forum, nu veti putea nici macar sa fiti administratori de bloc.
Bravo voua !
Sunteti tari !
Faceti cum vreti. De acum in colo nu voi mai da p'aici.
Postat 14 April 2010 - 09:11 AM
Citeaza
Nu sunt platit si nici nu vreau cariera in moderator de forum.
Citeaza
Mda...nasol atunci, administrator de bloc era in capul liste cu "tu du".
Am rezolvat rugamintea ta.