Forum Machete,Modelism,Hobby: Poare cineva sa-mi de-a un sfat? - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Poare cineva sa-mi de-a un sfat?

#21 Useril este offline   tommy 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 16-June 08

Postat 13 April 2010 - 08:05 PM

Dumnezeule...vezi ca danusmaximus ti-a spus initial sa vii cu parintii de mana...

Baieti, poate va treziti cu politia pe spinare :))

(imi cer scuze, dar mie chiar mi se pare amuzant)

@F4JPhantom Expozitia aia nu se deschide sambata, e acolo mereu, ca de aia i se zice Muzeu Militar.

Aceasta postare a fost editata de tommy: 13 April 2010 - 08:09 PM

#22 Useril este offline   hartman 

• Membru senior
  • Postari: 385
  • Inregistrat: 17-October 06
  • Interests:Aviatie,marina,tehnologie.

Postat 13 April 2010 - 08:06 PM

Vezi postareaF4JPhantom, la 13 Apr 2010, 19:53, a spus:

Ca aceasta este o intalnire de pedofili si victimile lor.Nu vreau sa va suparati dar nici eu nu vreau sa risc,este periculos sa te vezi cu persoane mai mari decat tine cu 30 de ani.

In lumina,sau mai degraba in intunericul celor spuse de tine sau parinti tai propun administratorilor varsta minima de logare 18 ani.Adica persoane majore si cu discernamant propiu.Consider jignitoare la adresa acestui forum postarile pustiului.

#23 Useril este offline   flo 

• Membru senior
  • Postari: 2481
  • Inregistrat: 04-July 09

Postat 13 April 2010 - 08:12 PM

Doamne Dumnezeule! :thumbsdown:

Poate face unul matur vreo gluma tampita.

#24 Useril este offline   F4JPhantom 

• Membru deplin
  • Postari: 34
  • Inregistrat: 08-April 10

Postat 13 April 2010 - 08:32 PM

De ce era mai bine pe vremea comunismului?Nu vreau sa par critic dar este periculos sa te intalnesti cu persoane cu 30 mai mari decat tine ne-am inteles?

#25 Useril este offline   tommy 

• Membru senior

Postat 13 April 2010 - 08:37 PM

Nu vreau sa ma bag ca musca-n....., dar parintii tai sunt ocupati sambata? Nu poate merge nimeni cu tine?

#26 Useril este offline   F4JPhantom 

• Membru deplin

Postat 13 April 2010 - 08:39 PM

Da sunt nu pot si gata si de ce vrei sa vin poate vrei sa ma rapesti?Iti plac copii blonzi?

#27 Useril este offline   DGDaniel 

• Membru senior
  • Postari: 471
  • Inregistrat: 31-May 08

Postat 13 April 2010 - 08:40 PM

Americanii au o zicala: no good deed remains unpunished, asa ca linistitiva. Si pustiule de curiozitate ce meserie au parintii tai? Nu de alta dar aici sunt oameni linistiti, adica piloti, lucratori ai MI si MAPN, eu unu sunt inspector la MF, departe de pedofilie si alte teorii conspirationiste.

#28 Useril este offline   paul 

• Membru senior
  • Postari: 634
  • Inregistrat: 06-April 05

Postat 13 April 2010 - 08:43 PM

Eu cred ca nu e vorba de varsta. Sunt unii pusti care invata, citesc, fac sport, muzica, machete, au o pasiune constructiva si alti pusti care suna la 112 sa anunte o bomba sau care intra pe site-uri sa faca misto. Eu cred ca este pur si simplu vorba de un pusti din a doua categorie, asa ca nu stiu daca are rost sa va agitati prea tare.

#29 Useril este offline   F4JPhantom 

• Membru deplin

Postat 13 April 2010 - 08:46 PM

Nu ei mi-au dat ideea sa colectionez machete si un prieten ei sunt desingeri nu au treaba cu machetele dar ma sustin pentru ca are legatura cu designul si intelegeti si mie mie frica daca ma rapiti singura solutie este sa vin cu H.B.A,C.I.A armata si politie toti vor forma un cerc in jurul meu sa nu se apropie nimeni de mine.Lumea asta este periculoase tigani,nebuni si pedofili.

#30 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior
  • Postari: 546
  • Inregistrat: 04-December 07

Postat 13 April 2010 - 08:52 PM

:-D H.B.A.? bine ca nu e N.B.A. de mult nu am mai citit ceva mai amuzant ca postarile astea :thumbsdown:

#31 Useril este offline   tommy 

• Membru senior

Postat 13 April 2010 - 08:54 PM

Vezi postareaF4JPhantom, la 13 Apr 2010, 21:46, a spus:

Nu ei mi-au dat ideea sa colectionez machete si un prieten ei sunt desingeri nu au treaba cu machetele dar ma sustin pentru ca are legatura cu designul si intelegeti si mie mie frica daca ma rapiti singura solutie este sa vin cu H.B.A,C.I.A armata si politie toti vor forma un cerc in jurul meu sa nu se apropie nimeni de mine.Lumea asta este periculoase tigani,nebuni si pedofili.

Mestere, in primul rand eu sunt din Iasi, deci e mai greu sa vin la intalnirea de sambata. Pe de alta parte, nici cu retelele mafiote interjudetene nu ma impac, asa ca nu cred sa te rapeasca cineva.

A propos, la 14 ani nu te invata sa scrii "romaneste" la scoala?

#32 Useril este offline   F4JPhantom 

• Membru deplin

Postat 13 April 2010 - 09:04 PM

Ba da dar ma grabesc si tot mi-e frica sa ma duc m-am gandit este periculos sa se duca un baiat de 14 ani singur.fara parinti inconjurat de oameni de 40-30 de ani cred ca mai sunt 2-3 persoane de 18 sa zic asa.

#33 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior
  • Postari: 546
  • Inregistrat: 04-December 07

Postat 13 April 2010 - 09:04 PM

ofer cadou gratuit centura de castitate md 1714, perfect functionala , putin ruginita pe dedesubt(deh daca cheia era la cavaler), este ideala pentru intalniri modelistice , de afaceri , etc , in general locuri predispuse de adunare a pedofililor. scuze , ca sa ma incadrez in profilul forumului vreau sa zic ca a fost customizata de un stramos de al meu pe la 1871 inainte de rasboiul de independenta(se pare ca nevasta-sa era rea de musca) si din nou scuze rog sa fiu mutat la sectiunea de vanzari, cumparari, schimburi saru-mana in avans(sau lichidare dupa caz)

#34 Useril este offline   DGDaniel 

• Membru senior
  • Postari: 471
  • Inregistrat: 31-May 08

Postat 13 April 2010 - 09:11 PM

In sfarsit a intrat big Z, il rog sa stearga paranghelia asta.

#35 Useril este offline   mamutel 

• Membru senior
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 15-August 07

Postat 13 April 2010 - 09:14 PM

Vezi postareaF4JPhantom, la 13 Apr 2010, 20:32, a spus:

De ce era mai bine pe vremea comunismului?Nu vreau sa par critic dar este periculos sa te intalnesti cu persoane cu 30 mai mari decat tine ne-am inteles?

Inainte, copii se jucau in fata blocului, acum nu mai vezi copii pe afara, se joaca la calculator de frica pedofililor.

#36 Useril este offline   F4JPhantom 

• Membru deplin

Postat 13 April 2010 - 09:21 PM

Nu numai de frica pedofililor si a tiganilor si nu numai mi-e imi este frica si parintilor sa sti ca eu nu am iesit afara decat cu parinti de frica este cam rusinos.

#37 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12673
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 13 April 2010 - 09:23 PM

Citeaza

Ca aceasta este o intalnire de pedofili si victimile lor.Nu vreau sa va suparati dar nici eu nu vreau sa risc,este periculos sa te vezi cu persoane mai mari decat tine cu 30 de ani.
Nu ştiu dacă să râd sau să pling... Incredibil, nişte oameni jignesc, fară motiv, alţi oameni, despre care nu ştiu nimic. Regretabil.
F4JPhantom, aş ruga pe părinţii tăi să încerce să frunzărească niţel acest forum, să vadă cu ce ne ocupăm, apoi să-si ceară în mod civilizat scuze!
In rest, domnilor, în loc să o daţi in bălării, mai bine aţi fi incercat să lămuriţi părinţii să frunzărească niţel forumul, poate şi-ar fi schimbat părerea.
Mai trebuie să spun motivele pentru care închid topicul???

P.S. F4JPhantom, dacă părinţii tăi vor să spună ceva, îi rog să-mi dea un mesaj personal.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi