Aceasta lucrare poate sta, cu succes, alaturi de
http://www.rlm.at/ga...4/xDSCN8662.jpg si indiscutabil duce, si ea, la integrarea "comunitatii" in U.E.-le machetistilor. Tre' sa ne infoiem, cu atat mai mult, si datorita expunerii concomitent aici si pe armorama.
Pe raposatul Clip.. s-a purtat o discutie Olaf-alguhan pe tema unui colt de cladire, nu mi-am putut imagina ca o cladire intacta se poate integra atat de natural in peisaj. Curiozitatea mea ramane legat de trecerea de la marginea dioramei la pereti, adica peretii se termina chiar in marginea dioramei sau exista spatiul clasic de 1-2 cm? Legat de solutiile pentru interior (draperii etc.)devin banale avand explicatiile la indemana, de aici si necesitatea (si interesul) unui articol pe tema dioramei.
In alta ordine de idei (care ordine? :-? ), faptul ca tancul a fost "ornat" conform foto de referinta depaseste puterea mea de intelegere (semn ca tre' sa treaca timp pana ma transform din tulburel in vin, si apoi cale lunga pana invechire).
Stiu ca din critica apar lucrari mai bune, si aici si in alte cazuri (vezi '43-ul lui
panzerseba), am considerat (desi suna pompos) criticile ca o blasfemie; asta n-a impiedicat tagma carcotasilor sa observe, in '43, prezenta zapezii pe motor :oops: . Asa ca legat de critica, apare un ostas rujat proaspat (posibil defect foto) si faptul ca orasul este prea curat si lipsit de uzura, dat fiind ca-i in Franta tot fac comparatii cu Paris (Micul Paris).
Daca "in zona" carcotasii nu au obiectii, ramane sa pandesc reactiile (whit the dictionary in hand :hammer: ) pe armorama.