http://www.cartula.ro/forum/Regulament-t68...273#entry109273
... care nu au avut decenta sa rezolve intr-un mod rezonabil, civilizat si impartial aceasta situatie (ca si multe altele in ultima vreme)… exprim totusi speranta ca vor da dovada macar de o minima onoare si vor purcede sa-mi OBLITEREZE DEFINITIV contul in acest forum, dimpreuna CU ABSOLUT TOATE POSTARILE MELE !
Decid sa urmez aceasta cale, nu pentru ca respectivul topic a fost sters; nu eram nici foarte mandru nici foarte fericit, de lantul de mitocanii care l-a generat. Chestiunea este ca, nici unul din cei care au decis asta FARA SA MA CONSULTE, nu era in pozitia morala sa o faca, pentru ca nu aveau in mod notoriu, binecuvantarea IMPARTIALITATII.
Au preferat sa reactioneze ‘’absolut din intampalre’’, la glasciorul plin de draci al maniei proletare, ridicat la rangul chiraielilor de virgina violata. Poate ar fi meritat sa studieze oleaca, inainte de vitejeasca hotarare, cine-i virgina si cine-i ciocoflenderul. Si de ce.
Ma bucur sincer ca prin plecarea mea, aduc oleaca de usurare si fericire in micilelumimari ale unora p’acilea, cat si a celor din dosul lor… ca doar de atatea testicole dispun…
O sa-mi fie dor de majoritatea, dar, ne vom mai intalni poate pe alte meleaguri…
Singurul MARE REGRET, este alaturi de doi prieteni si oameni, pentru care eu am un mare respect : Cartula si Crios. Va multumesc pentru locul de joaca, care ODATA, a fost asa de minunat…
..........................
PS. Sper ca barbatia moderatorilor sa fie suficienta, macar pentru a le da un dubiu IN A STERGE IMEDIAT ACEASTA POSTARE…
Aceasta postare a fost editata de GRIZZLEA: 11 April 2010 - 09:07 PM