Forum Machete,Modelism,Hobby: A-20 Havoc - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

A-20 Havoc 1/48 Italeri

#1 Useril este offline   aviatoristu 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 177
  • Inregistrat: 14-September 08
  • Interests:aviatie

Postat 08 April 2010 - 10:31 PM

Salut,
Am inceput un alt subiect Douglas A-20 HAvoc un bombardier usor si/sau un vanator pe timp de noapte care se pare ca a fost folosit si de sovietici, interesant :whistle: .
Kitul, nu stiu cat este de corect fata deavionul din realitate. Dintre toate kiturile Italeri pe care le-am avut pana acum, de departe acesta pare a fi cel mai bun, detalii destul de multe. Este gravat in negativ.

Imagine atasata: IMG_7485_.jpg Imagine atasata: IMG_7486_.jpg Imagine atasata: IMG_7487_.jpg
Imagine atasata: IMG_7488_.jpg Imagine atasata: IMG_7489_.jpg Imagine atasata: IMG_7490_.jpg
Imagine atasata: IMG_7491_.jpg Imagine atasata: IMG_7750_.jpg Imagine atasata: IMG_7754_.jpg
Imagine atasata: IMG_7756_.jpg

#2 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 09 April 2010 - 06:44 AM

Vezi postareaaviatoristu, la 8 Apr 2010, 23:31, a spus:

Kitul, nu stiu cat este de corect fata deavionul din realitate. Dintre toate kiturile Italeri pe care le-am avut pana acum, de departe acesta pare a fi cel mai bun, detalii destul de multe. Este gravat in negativ.

Kitul este doar reinbuteliat de Italeri, fiind la origine un AMT/ERTL.
Pot sa-ti spun ca, suprapus peste planurile lui Bentley marite la 1/48, rezultatul este mai mult decat multumitor.
Singurul lucru care ar merita cu prisosinta inlocuit, ar fi rotile. Cele ale jambelor principale, sunt ceva intre ridicol si oribil...
''True Details'' are un set din rasina, ieftin si frumusel. La care primesti bonus si barca de salvare gonflabila (pliata in sacul ei), care trebuie sa existe in locasul special din fuselaj, in spatele cokpitului. Daca vrei sa reprezinti carlinga deschisa, chestia asta se vede obligatoriu. Mai ales ca-i galben-portocalie...

Aceasta postare a fost editata de GRIZZLEA: 09 April 2010 - 06:45 AM

#3 Useril este offline   DGDaniel 

• Membru senior
  • Postari: 471
  • Inregistrat: 31-May 08

Postat 09 April 2010 - 07:10 AM

Una la mana, trebuia sa mai astepti un pic, pentru ca virgula Cartula are in proiect un A-20 de la AMT care-l va posta destul de curand si ai putea profita de aceasta ocazie. Al doilea lucru, am vazut pe forumurile straine unii care ai smirgheluit rotile cu rezultate excelente. Daca faci cabina deschisa trebuie si PE-uri neaparat, in rest toate bune si frumoase. Bafta

#4 Useril este offline   aviatoristu 

• Membru senior

Postat 23 October 2010 - 11:22 PM

Pentru ca a fost soare si frumos am tras o tentativa de sedinta foto :hi: si l-am tras in poza in stadiul de acum, aproape gata, as zice ca mai am sa-i pun antena si sa-i vopsesc "cucuiele".
La prima vedere, dungile alb-negru nu sunt egale, iar aceleasi dungi, pe fuselaj sunt continue si deci decalul cu inmatricularea a venit peste ele si nu prea se cunoaste (neatentia, bat-o vina).
Una peste alta imi place cum mi-a iesit, am experimentat "neste" treburi pe el cum ar fi vopseaua zgariata, ciobita, razuita si cum o mai fi. Rotile folosite sunt cele din kit dar raschetate facute luna. Totodata am improvizat si barca de salvare din staniol de sampanie infasurat si vopsit cu galben. Cabina fiind inchisa, asa zisa barca e numai buna, si ieftina :bang: . Vopseaua folosita este: revell email gri 374 pe intrados si olive drab tamiya xf-62 pe extrados.

:hi: si astept pareri

Imagine atasata: IMG_8776_.jpg Imagine atasata: IMG_8783_.jpg Imagine atasata: IMG_8785_.jpg
Imagine atasata: IMG_8786_.jpg Imagine atasata: IMG_8787_.jpg Imagine atasata: IMG_8788_.jpg
Imagine atasata: IMG_8789_.jpg Imagine atasata: IMG_8795_.jpg Imagine atasata: IMG_8796_.jpg
Imagine atasata: IMG_8797_.jpg Imagine atasata: IMG_8798_.jpg

#5 Useril este offline   mamutel 

• Membru senior
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 15-August 07

Postat 23 October 2010 - 11:32 PM

felicitari!
Arata bine.

#6 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 26 October 2010 - 10:27 AM

imi place cum ti-a iesit! Bravo! :hi:

#7 Useril este offline   aviatoristu 

• Membru senior

Postat 26 October 2010 - 06:46 PM

Va multumesc!

#8 Useril este offline   aviatoristu 

• Membru senior

Postat 24 November 2010 - 10:41 PM

Am atasat si firele... de antena cred ca sunt. am remediat si zona laterala a inmatricularii, unde facusem dungile alb negru conntinue. si conform principiului "cand te mananca pielea sigur o sa te scarpini singur", pe partea dreapta nu a fost lacuit suficient si dupa ce am dezlipit banda de mascare... :-o ... "suprize, suprize", s-a dezlipit cu o parte din decal... :drinks: . si atunci am zis :drinks: : saracu' avion, si asa arata el tavalit, hai sa para ca s-a batut cu ursul; si i-am tras o zgarietura, ca sa semene a laba... de urs bineinteles ... :whistle:

Imagine atasata: IMG_8897_.jpg Imagine atasata: IMG_8898_.jpg Imagine atasata: IMG_8899_.jpg

Aceasta postare a fost editata de aviatoristu: 24 November 2010 - 10:41 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi