Primul prezentat e un F-16, cumparat de colegul de camera, pe care i l-am facut eu. Este un F-16, la scara 1:72, Revell, varianta A.
Lucrul la el l-am inceput acum vreo luna, dar am lucrat mai serios la el de saptamana asta. Varianta originala era un avion belgian, cu un Spifire pe el (sau ceva de genul acesta)...
Cum intre timp a fost ziua colegului si, mai ales, s-a luat Mare Decizie in legatura cu viitorul nostru, si asa sumbru, am decis sa personalizez putin avionul, asa incat l-am facut romanesc, cu inmatriculare 19 (19 martie fiind ziua de nastere a colegului), totul potrivindu-se perfect. Ale noastre fiind si block 25, probabil vor avea acel container de parasuta in spate, la baza derivei.
Camuflajul NU e inspirat de la lancer C, ci dintr-o poza cu F-16 gasita pe net, pe care am postat-o in topicul cu F-16 pentru romania, anul trecut.
Ca vopsele am ales acrilicele de la Agama, ca se usuca mai repede si poti avea spor, cand nu se infunda aerograful

Cocardele sunt de la parc models, iar restul de decaluri sunt cele ale lui originale.
Fara sa mai palavragesc mult, cam asa a iesit:
PS: penultima poza reprezinta trecutul si viitorul la noi, si invers in realitatea cronologica.... iar ultima..un fel de metafora a ce s-a intamplat la noi....
PPS: imi cer scuze fata de mig 29 si cei care l-au zburat, daca ei considera ca i-am jignit cu pozele, dar am incercat sa surpind putin realitatea romaneasca, altfel.. tot respectul pentru cel mai frumos avion din lume. In poze se poate vedea diferenta

Jester, nu te supara, ti-am editat putin topicul. Nu cred ca tu ti-ai facut colegul de camera, nu?

Rugaminte pe viitor: putina atentie la gramatica si ortografia limbii romane.
Z-mare