In timp ce aveam cel T34-85 (care se pare ca nu o sa il termin prea curand) am gasit, umbland prin magazine, un ISU 122 de la Italeri 1:72. Cum am inceput sa dezvolt o mica pasiune pentru tancurile rusesti l-am primit in colectie.
Din lipsa de materiale pentru T34 (3 sapt pentru un colet) am inceput sa asamblez noua achizitie. Mai cu chiu mai cu vai am reusit sa asamblez senilele (nu radeti, e prima oara pentru mine cand asamblez senile rigide). Ceva mici greseli, plus vopsitul dupa asambare... rezultatul il puteti vedea mai jos.
Nu am tinut sa fac o copie perfecta a unui tanc din realitate, nu am inca experienta si nici uneltele necesare. Momentan sunt in faza de experimente deci .....
si pt comparatie dimensionala
Pagina 1 din 1
ISU 122 Micutul meu urias
Postat 09 April 2010 - 07:11 PM
Z, am spalat-o, am vopsit pe portiuni in interiorul ei cu cantitati de vopsea diluate diferit in speranta ca am sa reusesc sa obtin o combinatie care nu se ia. In zadar, tipul asta de vopsea (Tamya Color - Kaki, acrilica) se razuieste imediat. Am testat un rusian green de la model master (folosita si pe ISU-ul prezentat mai sus), alta poveste. Ala pur si simplu acolo ramane. Acum vreau sa comand alta de la model master de data asta.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1