am un vehicul la 1:35 si as vrea sa stiu cu ce as putea sa vopsesc farurile (rosu, portocaliu) ca sa para aprinse , am achizitionat rosu fluorescent de la MM dar nu ajuta....
voi ce ziceti?
Pagina 1 din 1
lumini faruri
Postat 26 March 2010 - 11:42 PM
Argintiu cromat acrilic (gunze) peste care vii cu culoarea transparenta email sau tot acrilic.
Faza e sa nu iei argintiul dinainte cu culoarea pe care o dai pe deasupra.
Daca ai dubii, sigileaza cu un lac acrilic.
Oricum la final ar mai trebui un lac lucios in caz ca nu e deja lucioasa vopseaua transparenta.
Eu mai foloseam o carioca argintie (mai groasa si mai de firma - pentel, schaefer) peste care veneam cu o culoare folosita la vitralii pe sticla - rosie.
Daca nu, tus rosu amestecat cu lac acrilic lucios.
Daca te tin puterile poti lipi in interiorul farului o bucatica de staniol taiata rotund (sau compostata cu o preducea) peste care vii cu rosul transparent.
Cred ca ar mai fi vreo 3-4 variante.
Totul e sa vrei tare...
Spor la lucru si la inventivitate.
Faza e sa nu iei argintiul dinainte cu culoarea pe care o dai pe deasupra.
Daca ai dubii, sigileaza cu un lac acrilic.
Oricum la final ar mai trebui un lac lucios in caz ca nu e deja lucioasa vopseaua transparenta.
Eu mai foloseam o carioca argintie (mai groasa si mai de firma - pentel, schaefer) peste care veneam cu o culoare folosita la vitralii pe sticla - rosie.
Daca nu, tus rosu amestecat cu lac acrilic lucios.
Daca te tin puterile poti lipi in interiorul farului o bucatica de staniol taiata rotund (sau compostata cu o preducea) peste care vii cu rosul transparent.
Cred ca ar mai fi vreo 3-4 variante.
Totul e sa vrei tare...
Spor la lucru si la inventivitate.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1