Aceasta postare a fost editata de deltadagger: 16 April 2010 - 06:52 PM
AC-47 "Spooky" italeri 1/72
Postat 22 April 2010 - 11:08 AM
printre pauzele lungi si dese si activitatile care cauta sa ma fure mereu de la machetit, lucrari de seminar si plimbari cu bicicleta gratis doua ore prin Herastrau, mai pun si eu mana pe lucru. deocamdata am asjuns la stadiul defata. urmeaza sa pun esapamentul, un pic de smoke de la tamiya si pe urma future sau lac lucios pt decaluri si alte alea. pe la hublouri trebuie sa maschez din nou cu masking film pe unde e necesar.
Postat 23 April 2010 - 11:15 PM
gabriel chelaru, la 23 Apr 2010, 20:00, a spus:
multam fain! da e etaju 1 de la Panduri!eu stau la 40, ultima camera de la etajul 1 pe stanga. aici stau de trei ani!
super tare frate, la 40 am stat si eu, asta fiind in 2002-2003 cand eram anul 1 la informatica. pe atunci i se zicea "oficiu" fiind camera de 2 persoane, salile de lectura (SL-uri) erau transformate in camere de 7+ persoane . Apropo, au reparat usa de la camera? Pe vremea mea avea locasul yalei cam distrus
Scuze de offtopic, dar coincidenta a fost prea mare.
Postat 02 May 2010 - 02:26 PM
desi vin cu ceva intarziere (asa se intampla cand dai aparatul foto partii feminine care sustine ca are nevoie de el si nici macar nu il foloseste)....am facut cateva fotografii mai clare.
cam asta e Spooky-ul meu. multumesc pentru aprecieri, criticile sunt si ele la fel de binevenite si constructive!
baftalo!
cam asta e Spooky-ul meu. multumesc pentru aprecieri, criticile sunt si ele la fel de binevenite si constructive!
baftalo!