Deci daca considerati ca am sarit calul, sa fiu scos de urechi afara.
Multumesc.
Pagina 1 din 1
Salt peste cabaline proba olimpica
Postat 16 March 2010 - 05:59 PM
Ba eu consider ca esti un nesimtit. Un manufacturier de machete nesimtit de bun.
Am, evident, si eu o colectie suficient de mare de exponate realizate in epoca de piatra, cand standardele se aflau ceva mai jos. Insa vad ca in cazul tau experienta e extrem de bogata, dublata de o practica pe masura.
Mai sare-l (pe calut)!
Am, evident, si eu o colectie suficient de mare de exponate realizate in epoca de piatra, cand standardele se aflau ceva mai jos. Insa vad ca in cazul tau experienta e extrem de bogata, dublata de o practica pe masura.
Mai sare-l (pe calut)!
Postat 17 March 2010 - 12:17 PM
Inteleg ca deja au inceput sa se opereze carcinoame modificari.
O sa incerc sa fiu mai rezonabil cu postarile de poze, reducand numarul la fiecare intrare.
Daca se doreste sa ma opresc ma pot opri.
Intentia nu a fost sa stric, ci sa arat celor care posteaza poze cu duiumul ca exista si altii care ar avea ce arata, dar se infraneaza pentru a nu adauga multa informatie fara folos practic.
O sa incerc sa fiu mai rezonabil cu postarile de poze, reducand numarul la fiecare intrare.
Daca se doreste sa ma opresc ma pot opri.
Intentia nu a fost sa stric, ci sa arat celor care posteaza poze cu duiumul ca exista si altii care ar avea ce arata, dar se infraneaza pentru a nu adauga multa informatie fara folos practic.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1