Forum Machete,Modelism,Hobby: Reactii ciudate - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Reactii ciudate

#1 Useril este offline   michi 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 228
  • Inregistrat: 29-June 08

Postat 15 March 2010 - 08:18 AM

Bai baieti,
Nu credeti ca este cazul si sa adoptati o atitudine matura in ceea ce priveste sectiunea Auto?
Nu credeti ca este cazul sa aruncati la gunoi atitudinea asta pasiv-agresiva si sa adoptati una constructiva?
Nu credeti ca este cazul sa LUATI O HOTARARE SI SA RENUNTATI LA BATAIA DE JOC DE LA AUTO?
Moderatorii ar trebui sa isi intre in rol, sa taie in carne vie. Si daca nu exista moderatori, alegeti moderatori fratilor.
Nu pot sa spundecit ca imi este sila si mi'e mila.
Succesuri netarmurite la bataia de joc !

#2 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 15 March 2010 - 08:23 AM

Michi, fara suparare. Moderatorii chiar au taiat in carne vie. Nu zic de tine, ca tu mai tunezi si modifici machetele cumparate dar din cauza altora am pierdut doi - trei machetisti foarte buni!

#3 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 15 March 2010 - 09:09 AM

Vezi postareatibi22, la 15 Mar 2010, 08:23, a spus:

Michi, fara suparare. Moderatorii chiar au taiat in carne vie. Nu zic de tine, ca tu mai tunezi si modifici machetele cumparate dar din cauza altora am pierdut doi - trei machetisti foarte buni!

Plus administratorii.

#4 Useril este offline   orogos 

• Membru senior
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 20-May 08

Postat 15 March 2010 - 09:16 AM

Vezi postareamichi, la 15 Mar 2010, 08:18, a spus:

Bai baieti,
Nu credeti ca este cazul si sa adoptati o atitudine matura in ceea ce priveste sectiunea Auto?
Nu credeti ca este cazul sa aruncati la gunoi atitudinea asta pasiv-agresiva si sa adoptati una constructiva?
Nu credeti ca este cazul sa LUATI O HOTARARE SI SA RENUNTATI LA BATAIA DE JOC DE LA AUTO?
Moderatorii ar trebui sa isi intre in rol, sa taie in carne vie. Si daca nu exista moderatori, alegeti moderatori fratilor.
Nu pot sa spundecit ca imi este sila si mi'e mila.
Succesuri netarmurite la bataia de joc !

Draga Michi daca nu iti convine poti sa pleci. In general unde nu esti binevenit multumesti si treci mai departe. Problema cu sectiunea auto a fost explicata de la inceput logic de foarte multi membrii ai acestui forum. Faptul ca lucururile au degenerat s-a datorat nesimtirii unora (`vezi membrii sectiunea auto` care au inteles sa transforme acest lucuru intr-o cruciada personala probabil viata nu le oferea destule `chalengiuri`). In coformitate cu cele intimplate fiecare a inteles sa reactioneze cum poate iar `bataia de joc` de care vorbesti este adevarul trist si parerea lor (si a mea) despre sectiunea auto. Atita timp cit membrii auto au inteles sa continue `lupta` asta este raspunusul pe care l-au primit...si pe bun dreptate. In final pot sa iti spun ca sint convins ca exista siteuri dedicate die castului...de ce nu activati acolo... de ce trebuie si aici...nu o sa inteleg niciodata

#5 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12660
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 15 March 2010 - 10:07 AM

Michi, treaba o sa se rezolve in curind. Ca sa intelgi cum, trebuie sa iti fie clar ce inseamna, modelism(machetism), a colectiona si a cumaratura.

#6 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 15 March 2010 - 10:29 AM

Vezi postareamichi, la 15 Mar 2010, 08:18, a spus:

Bai baieti,

Substantivul in vocativ "baieti" trebuie separat de restul propozitiei prin virgula, deci corect este "Bai, baieti!" cu semnul exclamarii la sfarsit. Deoarece adresarea este total ireverentioasa ma duc sa mai fac poze.

#7 Useril este offline   michi 

• Membru senior

Postat 15 March 2010 - 11:21 AM

pt olaf :
da, poti face cate vrei tu, dar sa nu folosesti un aparat foto... ci un Nokia N73 ceva...
Ah , era sa uit, si blana sa fie un pic patata de cafea, sau ceva maro , in orice caz... Asa ar da mai bine in poza !
pt orogos:
prietene virgula ca asa se scrie virgula
eu am vrut sa plec, dar de pe acest minunat forum nu iti poti sterge contul tu tie insuti, nici prin intermediul moderatorilor....
s'atunci de ce sa imi refuz placerea de'a vorbi cu niste intelectuali de rasa precum domnii d'aci...

si pentru cei care urasc diecast'urili un pic de studiu individual nu strica...

http://www.cartula.r...Pick-t4559.html

http://www.cartula.r...Pick-t4560.html

sa havetz' bafta !

Aceasta postare a fost editata de michi: 15 March 2010 - 11:22 AM

#8 Useril este offline   dan2du 

• Membru senior
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 25-August 09

Postat 15 March 2010 - 11:45 AM

Michi, incearca sa intelegi reactiile de pe forum deoarece s-a tot explicat de toata lumea ca atata timp cat masinutele diecast care apar sunt modificate ( adica exact ceea ce faci tu cu multa munca si pasiune ), nimeni nu are nimic impotriva lor ci din contra munca respectivilor este apreciata. Problema este cu cei care pun sute de fotografii cu masinute cumparate dintr-un raft si atat. Scuze de interventie, dar cred ca era nevoie de o explicatie suplimentara si sper sa ne mai arati cate ceva din ceea ce mesteresti. <_<

#9 Useril este offline   OlafTheViking 

Postat 15 March 2010 - 11:52 AM

Vezi postareamichi, la 15 Mar 2010, 11:21, a spus:

si pentru cei care urasc diecast'urili un pic de studiu individual nu strica...
http://www.cartula.r...Pick-t4559.html
http://www.cartula.r...Pick-t4560.html

Da, am vazut, ai muncit la ele, e modelism, HABAR NU AVEAM. De ce? Din cauza ca sar mereu absolut tot ce e la auto si nu citesc. De ce? Raspunde-ti singur.

Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 15 March 2010 - 11:56 AM

#10 Useril este offline   michi 

• Membru senior

Postat 15 March 2010 - 12:16 PM

Vezi postareadan2du, la 15 Mar 2010, 11:45, a spus:

Problema este cu cei care pun sute de fotografii cu masinute cumparate dintr-un raft si atat.

BAN frate, eliminare de pe forum, stergere cont... Altfel nu poti pastra ordinea

Vezi postareaOlafTheViking, la 15 Mar 2010, 11:52, a spus:

Da, am vazut, ai muncit la ele, e modelism, HABAR NU AVEAM. De ce? Din cauza ca sar mereu absolut tot ce e la auto si nu citesc. De ce? Raspunde-ti singur.

IGNORANTA monseur... asta'i raspunsul ce'l gasesc

#11 Useril este offline   orogos 

• Membru senior
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 20-May 08

Postat 15 March 2010 - 02:55 PM

Auzi nea Michi (am auzit ca pe la atelierele auto toti sint nea asa ca nu o lua in nume de rau ), intelectuali sau nu sincer nu cred ca vrei sa ne masuram in studiile pe care le avem la activ in al doilea rind ma scuzi dar hahahahahahaha ai taiat o dacie in 2 si ai vopsit-o un pic crem ma scuzi din nou ca sint sincer, tu faci misto de mine ?. Eu zic sa sa mergi pe un forum unde intra ceva pusti `belea` sa cada in cur la dacia aia tunarita nu alta dar poata baga si ceva `pitipoance` in bena. Apropo ceva lumini albastre pe capota nu `bagi` ?

#12 Useril este offline   axor 

• Needs A Life Outside What-If
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:What If - Sci Fi - Aero

Postat 15 March 2010 - 03:21 PM

Haideti domnilor,nu incepeti inca o batalie,nu credeti ca au fost suficiente <_< pe tema asta?
Deja este prea mult!

#13 Useril este offline   OlafTheViking 

Postat 15 March 2010 - 04:57 PM

Vezi postareamichi, la 15 Mar 2010, 12:16, a spus:

IGNORANTA monseur... asta'i raspunsul ce'l gasesc

Gresit. Ai avut o sansa, ai ratat-o. La fal ca si Acuzativul ("pe care il gasesc").

Orogos, nu ne intereseaza cat de buna este Dacia aia sau cat de bine i-a iesit. Ne intereseaza ca a pus mana sa faca ceva. Despre asta e toata discutia.

#14 Useril este offline   deltadagger 

• Membru senior
  • Postari: 479
  • Inregistrat: 21-November 09
  • Interests:Aviatie

Postat 15 March 2010 - 06:33 PM

Vad ca unii o iau prea personal si insinuarile nu tind sa se opreasca.Dupa parerea mea Dacia arata destul de bine si nu este un amarat de diecast luat din raft.Se vede clar ca a depus ceva munca ptr. a iesi asa cum se vede. Oricum mie imi place rezultatul final.Toate bune.

Aceasta postare a fost editata de deltadagger: 15 March 2010 - 06:34 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi