Colectia lui WURGER machete (mai bune si mai proaste) la 1/72
Postat 14 March 2010 - 11:05 PM
wurger, la 14 Mar 2010, 19:54, a spus:
Busila - e decal bre. Deci aproximativ 1/2 ora.
Fokker D III
Fokker D III
Saru'mina , sefu..mi-a mai venit inima la loc, inseamna ca mai am o sansa...Da'm-a cam luat fiorii cand am vazut pasarea aia.
Daca nici asta nu-i calitate,atunci tre' sa ne lasam de pasiune,sa trecem la pescuit...
Stima si respect
Postat 15 March 2010 - 11:00 AM
Moooooaaaaaaaaa lipsesc si eu doua zile jumate si realizez ca SERIALUL asta s-a bagat in fiecare zi de doua-trei ori,deh daca nu am ''cablu'' acasa
Suuuuper tare!
Nu ma omor dupa ww1,dar cand vezi asa ceva mai mai ca iti intra sarpele-n gand si pandaxia-i gata,m-as incumeta si eu la un zmeu d-asta.
Broavos coane,baga tu ''nervos'' ca iese ceva mult mai bun decat intentionai la inceput
Spor la tati celii
Suuuuper tare!
Nu ma omor dupa ww1,dar cand vezi asa ceva mai mai ca iti intra sarpele-n gand si pandaxia-i gata,m-as incumeta si eu la un zmeu d-asta.
Broavos coane,baga tu ''nervos'' ca iese ceva mult mai bun decat intentionai la inceput
Spor la tati celii
Postat 15 March 2010 - 02:18 PM
Si vine si mai rau, adica dubla.
Siemens Shuckert de la Eastern express avea in cutie piese pt doua variante, mai putin al doilea fuselaj si motor.
Asa ca am luat un rezervor de Me 109 la 32 de la un Hasegawa (destul de prost kit) si am copiat empiric in rasina motorul (carenajul). Si asa au iesit doua la pret de unu.
N-am facut nici o poza in timpul lucrului.
Siemens Shuckert de la Eastern express avea in cutie piese pt doua variante, mai putin al doilea fuselaj si motor.
Asa ca am luat un rezervor de Me 109 la 32 de la un Hasegawa (destul de prost kit) si am copiat empiric in rasina motorul (carenajul). Si asa au iesit doua la pret de unu.
N-am facut nici o poza in timpul lucrului.
Postat 15 March 2010 - 03:57 PM
Mai am avioane din WWI dar nu mai am poze la ele. O sa ma ingrijesc de asta de cum voiu avea timp.
Acum, un pic intre razboaiele mari.
FW 186 autogir. Fuselaj de Stosser adaptat de H. Focke. Si eu la fel. Am adptat un stosser de la Airmodel (de nesalvat) cu ce-am avut prin casa. Terminat intr-o duminica, fara pretentii.
Acum, un pic intre razboaiele mari.
FW 186 autogir. Fuselaj de Stosser adaptat de H. Focke. Si eu la fel. Am adptat un stosser de la Airmodel (de nesalvat) cu ce-am avut prin casa. Terminat intr-o duminica, fara pretentii.
Postat 15 March 2010 - 09:05 PM
Nu le-am ascuns. Majoritatea celor de aici le stiau cred.
Multe din ele sunt facut doar pentru placerea mea si pentru completarea colectiei. Nu sunt insa modele care sa fie prezentate ca exemplu (au destule defecte).
In plus vazandu-le nu inveti nimic ci doar le vezi. Ideea forumului era sa vii/vin cu chestii din care sa invete si altii.
Faptul ca insir avioane precum insira Oleco sau altii carfora nu le retin numele, desene sau masinute nu ajuta cu nimic.
Aici voiam doar sa arat ca pot si eu.
Deci:
Nieuport Delage NID 22 (parca) de-al comunistilor in razboiul civil din Spania.
Facut cu Guernica in cap.
Multe din ele sunt facut doar pentru placerea mea si pentru completarea colectiei. Nu sunt insa modele care sa fie prezentate ca exemplu (au destule defecte).
In plus vazandu-le nu inveti nimic ci doar le vezi. Ideea forumului era sa vii/vin cu chestii din care sa invete si altii.
Faptul ca insir avioane precum insira Oleco sau altii carfora nu le retin numele, desene sau masinute nu ajuta cu nimic.
Aici voiam doar sa arat ca pot si eu.
Deci:
Nieuport Delage NID 22 (parca) de-al comunistilor in razboiul civil din Spania.
Facut cu Guernica in cap.