Colectia lui WURGER machete (mai bune si mai proaste) la 1/72
Postat 30 April 2010 - 12:22 PM
Me 109 G5 al lui Herman Graff. Decalul este de la Smer. Buna chestie facuse aceasta firma. In loc sa iau 5 inmatriculari cu 10 euro de la vreo firma cu pretentii mari si decaluri tari (tabla), luai de la Smer 1 inmatriculare care-ti trebuia cu 1-2 euro.
Si foarte bune (subtiri). Singuru minus e ca nu a avut rombul verde cu vanatorul bavarez si a trebuit sa mi-l fac singur.
Postat 30 April 2010 - 01:07 PM
In cutii i s-a rupt bechia.
Postat 04 May 2010 - 10:38 AM
In incercarea de a obtine un vanator de mare altitudine Messerschmitt a modificat drastic o celula de 109 obtinand ce vadeti mai jos.
Kitul a fost un short run de la MPM si instructiunile propuneau doua scheme de vopsire, una clasica 74,75,76 si asta pe care am decis sa o aleg eu. Mi se pare mai buna asta ca acolo sus unde ar fi activat el, rareori s-ar fi intalnit o alta culoare. In plus, pe asta se citeste mai bine forma care e de exceptie.
Postat 04 May 2010 - 01:48 PM
Kitul de la A-Model, m-a surprins foarte placut cand a aparut, eu fiind un mare consumator de proiecte germane la vremea aia.
Cu toate impedimentele caracteristice modelelor acestui producator atunci la inceputuri, l-am construit cu placere si m-am hotarat cu greu ce decoratie sa-i aplic - nici prea terna dar nici aia cu flacara rosie pe bot.
Am facut o paralela cu vopsirea Cntului romanesc si cu alte artificii de vopsire germane.
Postat 06 May 2010 - 05:14 PM
Parerea mea este ca si Sniper-ul este bine executat cu toate greselile pe care le vedeti unii dintre voi!
Postat 07 May 2010 - 10:18 AM
De obicei mi se intampla asa: - Fa-mi si mie o macheta de ...... si sa fie gata duminica ca sa o pun ......
Las 4 proiecte incepute (care au sabii si periscoape) si dau branci la asta. De obicei ies pline de prescurtari dar omu' e multumit de viteza si cost.
De-aia se numeste topicul "mai bune si mai proaste". Altele sunt proaste ca-s facute demult si cu pretentii mici. Dar tin la ele si m-am relaxat la vremea aia.....Ehe, ce vremuri....Cu mult soare.
Aceasta postare a fost editata de wurger: 07 May 2010 - 10:19 AM
Postat 07 May 2010 - 02:15 PM
Postat 08 May 2010 - 06:56 PM
Postat 09 May 2010 - 02:08 AM
Mai erau niste dornieruri, niste heinkele....Toate mari. Nu le0a cuprins fundalul si au ramas fara poze.
Poate intr-una din zilele astea o sa mai fac niste poze.
Facand ordine prin zona cutiilor, am dat peste asta - Un Lppish P 13 parca.
Tot din lemn de tei l-am facut si tot pe sezlong.
Nu e glorios dar mi-am facut damblaua. Mai apoi l-a scos PM models si acum ti-l poti lua de peste tot cu 10 lei.
E, oricum pe plaja altceva nu aveam de facut si nu e bine sa lasi ochii fara ocupatie cand esti cu familia.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 09 May 2010 - 09:22 AM