Mutulica - stai bre ca inca n-am ajuns la Fockewulfuri si mie de ce crezi ca-mi zice wurger. Abia acolo o sa va plictisiti. Ti-am zis ca-i ca "tanar si neobosit".
Anstro - kit italeri, decaluri (cruci) de la modelism, cu alb sub ele si putina culoare galben mai inchis peste ca erau ca lamaia. Restul e scris de mana cu pensula.
Vlad - nu e chiar laser, mai sunt si lumanari.
JangBogo - zboara pe ma-sa. Sunt in niste cutii. Cu Pashtele asta daca prind o zi libera fac un stalp la vitrina si ma mai apropii un metru de linia de finish cand le voi expune omeneste. Concluzie - daca nu te-ai insurat inca, invata din greselile altora. Sau ia-ti una de la tara care sa n-aiba impresii de designer de interior.
Si ca sa nu irosesc postarea....
Heinkel He 112 al lui Moscu. Kit heller trecut stangaci in negativ, acoperit cu foita de argint de la icoane (experimente) si vopsit cu ce am crezut eu ca e RLM 62(de fapt acelasi lucru cu 02).
La asta chiar n-am avut decaluri. Crucile erau vechi si le-am gasit la cineva de pomana. Cand le-am pus se crapau ca toate alea asa ca a trebuit sa le scufund intr-o baie de aracet ca sa le pun cumva. Le-am pus pe genul puzzle.
4 negru a fost redecupat si inegrit cu acrilice - fusese la un messerschmitt parca si era rosu.
Pluto de pe fuselaj l-am pictat cu pensula 000 pe o foaie de decal rusesc (avea surplus transparent). Cand s-a uscat l-am decupat si l-am folosit ca pe un decal ordinar.
Acum mi se pare ca arata de toata jena dar a luat o mentiune la o expozitie la Muzeul Militar prin 94 parca. Imensa incurajare pentru un incepator ca mine atunci.
Avionul adevarat a fost cred primul care a executat o misiune de razboi in Basarabia. Au plecat la o insotire de recunoastere si la intoarcere au dat peste un aerodrom cu 2 linii de Rate la sol. Le-au mitraliat si li s-a raspuns cu mitraliere antiaeriene. Moscu s-a intors cu avionul gaurit dar fericit. Este si o poza celebra incare ii lipseste un capac de vizitare de pe partea dreapta a fuselajului.
Aceasta postare a fost editata de wurger: 30 March 2010 - 11:36 PM