Cautand niste indicatii si poze cu alte machete terminate, n-am dat decat de varianta "alba" PH-PDL (AeroService BV, Netherland 2008). Drept urmare am ales cea de-a doua inmatriculare, "galbena" HB-PQJ (Lake Geneva, Switzerland 2008)
Este un kit de nivel 4 cu 102 piese de o calitate foarte buna. Bavuri foarte putine, ceva probleme la unele imbinari, mici ajustari pe ici pe colo.
Macheta este intr-un stadiu de 95%, mai trebuie sa ii atasez doua antenute (din culee, intinse la cald), si niste "sfori" trase pe dedesupt. Si mai am o buba, daca aveti vreo idee de remediere: in ciuda greutatilor introduse in "plutitoare/flotoare" (scuzati traducerea dar chiar nu am idee cum sa-i spun), tot sta pe coada...in alta ordine de idei, nu ma deranjeaza ca o sa ii trag eventual o "tija" sa stea proptit
Mi-am invatat lectia de la Mil-Hind, si nu mai am geamuri arse de superglue, am patit o mica gazare, dar a iesit in mare parte cu pasta de dinti. Foarte finele urme de vopsea ce s-au strecurat pe sub banda de mascare...au fost inevitabile in unele locuri. In rest vopseaua a iesit foarte frumos... un pic mai concentrata dar nu-i problema (indicatia era galben 95% + orange 5%), are o tenta usor mai portocalie decat decal-urile.
Si pozele:
Cutia si piesele
Instructiunile (detaliate si usor de inteles)
Cateva poze de pe parcursul lucrarii. Kitul este destul de detaliat, dar nu greu de asamblat, poze pe parcurs sunt putine. Motorul iar este detaliat, dar aici e greseala mea ca n-am facut poze cu el separat, elicea este mobila, este lipita de arbore, care e prins si se roteste liber prin blocul motor.
Si 3 poze cu produsul 95% complet, scuzati calitatea, dar sunt facute acu pe seara.
Numai bine !
Aceasta postare a fost editata de GGG: 10 March 2010 - 12:36 AM