Cumpar Ferrari f430 Scuderia neasamblat,scara 1.24 de preferinta Fujimi,sau daca stie cineva de unde l-as putea comanda astept un raspuns
Pagina 1 din 1
Cumpar Ferrari F430 Scuderia
Postat 09 March 2010 - 12:51 AM
Daca ai timp sa te mai uiti si tu pe acolo, sa nu gresesc cu ceva. De asemeni daca exista persoane care citesc si care au comandat de pe acest site, rog sa dea niste detalii.
Din ce am citit, transportul duce in functie de cantitate. O sa vina cam 10E de persoana. Deci in jur de 32E (130ron) o sa te coste kit-ul.
Daca e sa fie, nu stiu ce o sa facem cu comanda, ca eu n-am PayPal, si inca nu m-am dumirit cu celelalte metode, s-ar putea sa mearga si prin transfer bancar. Poate se mai baga cineva la comanda, mai scutim la transport.
Preturi/cantitate (EMS e pentru terestru, SAL e cu avionu, dar nu are asigurari, si in caz ca e afectat pachetul, ei nu raspund pentru treaba asta)
Din ce am citit, transportul duce in functie de cantitate. O sa vina cam 10E de persoana. Deci in jur de 32E (130ron) o sa te coste kit-ul.
Daca e sa fie, nu stiu ce o sa facem cu comanda, ca eu n-am PayPal, si inca nu m-am dumirit cu celelalte metode, s-ar putea sa mearga si prin transfer bancar. Poate se mai baga cineva la comanda, mai scutim la transport.
Preturi/cantitate (EMS e pentru terestru, SAL e cu avionu, dar nu are asigurari, si in caz ca e afectat pachetul, ei nu raspund pentru treaba asta)
Aceasta postare a fost editata de GGG: 09 March 2010 - 12:52 AM
- ← cumpar cabluri si accesorii pentru T-55 la 1:35
- Vanzari, Cumparari, Schimburi
- Vanzare "Biblia" machetistului →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1