Pagina 1 din 1
Avioane 1/48 ieftine nou
Postat 25 October 2005 - 08:21 PM
O mica observatie... E un P-40, Z-Mare Nu insulta Mustangul
Romy, ai pus un titlu extrem de potrivit... Ieftine, asta fiind singura calitate... Nu o spun cu rautate, dar am vazut asa ceva, si au urmatoarele probleme:
- aproape imposibil de modificat anumite detalii, care sa le duca spre categoria "macheta" ma refer la modificari de forme si detalii gen cockpit/compartiment tren aterizare. Corecteaza-ma daca gresesc, sunt metalice cumva machetele?
- efortul de a le detalia si a le aduce la un nivel rezonabil e semnificativ, in numar de ore. MULT mai mare decat pentru o macheta de plastic, astfel ce economisesti la pretul machetei, pierzi pe partea cealalta.
Romy, ai pus un titlu extrem de potrivit... Ieftine, asta fiind singura calitate... Nu o spun cu rautate, dar am vazut asa ceva, si au urmatoarele probleme:
- aproape imposibil de modificat anumite detalii, care sa le duca spre categoria "macheta" ma refer la modificari de forme si detalii gen cockpit/compartiment tren aterizare. Corecteaza-ma daca gresesc, sunt metalice cumva machetele?
- efortul de a le detalia si a le aduce la un nivel rezonabil e semnificativ, in numar de ore. MULT mai mare decat pentru o macheta de plastic, astfel ce economisesti la pretul machetei, pierzi pe partea cealalta.
Postat 25 October 2005 - 10:28 PM
Asa e cartula e un P40n si nu e metal e plastic . si dimensiunile par corecte.
Deci pt cine nu are bani si are timp- bune
pt restul - nu merita.
o sa aduc la expozitie me-ul, are cineva un emil in box pt comparatie.
si as incerca sa refac in rasina ceva piese.
pt restul - nu merita.
Postat 26 October 2005 - 08:49 AM
Citeaza
Asa e cartula e un P40n si nu e metal e plastic . si dimensiunile par corecte.
pt restul - nu merita.
pt restul - nu merita.
La banii astia, gata vopsit intr-o vitrina nu arata rau deloc. Cu conditia sa stea pe postament cu trenul escamotat. Sunt destul de corecte in forma . Cel putin Emil-ul este mai corect decat multe Kit-uri (de la firme cu pretentii). Inmatricularile sunt cam fanteziste dar se pot reface (eu vreau sa fac Emil-ul romanesc).
Am vazut la un prieten un Lookheed Electra de la aceeasi firma modificat si inmatriculat romanesc si arata superb.
Nu se pot compara cu machete lucrate in detaliu, dar repet la 6,50 euro (eu l-am cumparat din dutyfree) sunt accesibile celor care nu vor sa investeasca prea mult in machete de vitrina ( exclus pt concursuri si carcotasi ca Z-mare )
Arata acest topic
Pagina 1 din 1