Desi postez oarecum rar in topicuri deschise de altii, cred ca detin unul din locurile fruntase in postarea de noi topicuri la rubrica Figurine in care v-am "intoxicat" cu nemtalai 1/72 si ocazional cu alte subiecte ...
In momentul in care vizitez forumul (de obicei aproape zilnic) dau click direct pe butonul Forum care deschide toate rubricile Forumului.
Nu accesez optiunile care indica "Discutii active azi" sau "Postari noi de la ultima vizita" ci intru pe rubrica care ma intereseaza, de cele mai multe ori aceasta fiind "Figurine"...
Astfel nu vad nimic din ceea ce nu ma intereseaza, cum ar fi rubirca "Auto", deci implicit, aceasta nu ma deranjeaza cu nimic.
Intamplator, am aflat de discutia in cauza de la prietenul/colegul Wurger...
Desi si eu am vrut si chiar luasem decizia de a ma retrage de pe acest Forum mai demult (datorita interesului destul de scazut pentru ceea ce fac eu), pana la urma am ramas....
Ideea este ca daca accesati forumul ca mine, rubrica Auto nu va deranjeaza cu nimic....
Din acest motiv, sunt de parerea lui Cartula si Crios care au sustinut ramanerea lor, desi nu ma interesaz deloc masinutle die cast....Sunt unele topicuri aiurea si in "Figurine", dar nici acelea nu ma deranjeaza prea tare, pur si simplu nu dau click pe ele...
Cu ce nu sunt de acord este excluderea sau banarea unor membri vechi ai acestui Forum, care mai si posteaza in domeniul de baza al acestui site....Pacat....
Daca as fi admin, as scoate cele doua optiuni de sub butonul Forum. Astfel fiecare va vizita rubrica care il interesaza si nu se va mai fi poluat de Auto....Daca ar fi fost o interfata gen Missing-Lynx, atunci intr-adevar, Auto nu ar fi trebuit sa existe...Insa interfata acestui forum permite ca fiecare sa poata exista.....
Probabil daca nu ar fi existat optiunile de sub "Forum" si butonu "Vizualizati postarile noi" discutia aceasta nu ar mai fi avut loc....
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 08 March 2010 - 02:20 PM