Forum Machete,Modelism,Hobby: Sfarsit/inceput - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Sfarsit/inceput

#21 Useril este offline   Claudiu 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 999
  • Inregistrat: 20-February 07

Postat 08 March 2010 - 01:19 PM

Interesanta propunere sint de acord cu ea.Pentru unul singur pe tot saitul este o munca foarte istovitoare.
Domnilor munca se face in echipa :bang:

#22 Useril este offline   tgr 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07

Postat 08 March 2010 - 01:21 PM

1.Alexie
2.Z-mare(daca doreste)
3.Wurger(daca doreste)

#23 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 4955
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 08 March 2010 - 01:37 PM

IDEM!

#24 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela
  • Postari: 1260
  • Inregistrat: 04-April 06
  • Interests:StuG fan!

Postat 08 March 2010 - 01:44 PM

Vezi postareatgr, la 8 Mar 2010, 13:21, a spus:

1.Alexie
2.Z-mare(daca doreste)
3.Wurger(daca doreste)

Subscriu si eu.

#25 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 08 March 2010 - 01:50 PM

1.Alexie
2.Z-mare
3.Wurger

Daca vor dori acest lucru,ar fi perfect. :bang:

#26 Useril este offline   Claudiu 

• Membru senior

Postat 08 March 2010 - 01:52 PM

Eu propun 5 moderatori ,pentru fiecare topic mai important,adica; aviatie,blindate.nave,auto si feroviar

#27 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 08 March 2010 - 01:53 PM

Vezi postareatgr, la 8 Mar 2010, 13:21, a spus:

1.Alexie
2.Z-mare(daca doreste)
3.Wurger(daca doreste)

Subscriu.

#28 Useril este offline   Claudiu 

• Membru senior

Postat 08 March 2010 - 01:55 PM

O mina face mai mult decit un deget,ginditi-va bine daca am dreptate sau nu.

#29 Useril este offline   axor 

• Needs A Life Outside What-If
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:What If - Sci Fi - Aero

Postat 08 March 2010 - 01:57 PM

Pai daca alegem ,hai sa votez si eu aceeasi colegi,in speta Alexie,Z-mare si Wurger!
Spor si numai bine :bang:

#30 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 08 March 2010 - 02:02 PM

Wurger nu stie ce implica sa fie moderator. Ma pricep destul de putin la internet si calculatoare.
Nu stiu nici cat timp ar implica sa filtrez postari si probabil sa le dau acceptul si nu vreau sa se inteleaga ca pot si dup-aia sa nu pot, defapt.
Bref, nu sunt incantat de perspectiva, nu din punct de vedere al onoarei ci din puncte de vedere obiective. Nu stiu daca sunt in stare.

In alta ordine de idei, e cam tarziu sa fac gestul dramatic de a pleca cu toate ca asta as fi facut - daca as fi fost al doilea sa zicem. Acum ar fi perceputa ca si atitudine de turma.
O sa raman logat si o sa dau sfaturi cui le cere sau daca imi sare in ochi ceva la care ma pricep.
Nu o sa mai postez lucrari si/sau articole, pentru ca daca multi din membrii acestui forum rezista asa, nu vad de ce nu as rezista si eu.

Daca actualii sau viitorii admini sau moderatori considera ca trebuie sa ies, o sa o fac de urgenta si fara prea mari regrete.

Nu am scris asta pana acum pentru a nu da nastere la raspunsuri de genul - mai ramai, e regretabil, o tu minunatule.... sau du-te-n mata invartindu-te.

Ca si propuneri, ma gandesc la Z-Mare sau 109 la aero (ati belit-o ca asta rupe antene daca sunt strambe), si Alguhan sau Alexelu la figurine. La blindate nu stiu pe cine sa zic.....Dani (!?). Oricum astea sunt propuneri. Ei stiu daca au timp si dispozitie.
Iaca si propunerile Alexie. Sunt in grafic !?

#31 Useril este offline   Claudiu 

• Membru senior

Postat 08 March 2010 - 02:11 PM

Pentru topicul feroviare -LDH

#32 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 08 March 2010 - 02:17 PM

Desi postez oarecum rar in topicuri deschise de altii, cred ca detin unul din locurile fruntase in postarea de noi topicuri la rubrica Figurine in care v-am "intoxicat" cu nemtalai 1/72 si ocazional cu alte subiecte ... =@

In momentul in care vizitez forumul (de obicei aproape zilnic) dau click direct pe butonul Forum care deschide toate rubricile Forumului.
Nu accesez optiunile care indica "Discutii active azi" sau "Postari noi de la ultima vizita" ci intru pe rubrica care ma intereseaza, de cele mai multe ori aceasta fiind "Figurine"...
Astfel nu vad nimic din ceea ce nu ma intereseaza, cum ar fi rubirca "Auto", deci implicit, aceasta nu ma deranjeaza cu nimic.

Intamplator, am aflat de discutia in cauza de la prietenul/colegul Wurger... :bang:
Desi si eu am vrut si chiar luasem decizia de a ma retrage de pe acest Forum mai demult (datorita interesului destul de scazut pentru ceea ce fac eu), pana la urma am ramas.... :blink:

Ideea este ca daca accesati forumul ca mine, rubrica Auto nu va deranjeaza cu nimic....
Din acest motiv, sunt de parerea lui Cartula si Crios care au sustinut ramanerea lor, desi nu ma interesaz deloc masinutle die cast....Sunt unele topicuri aiurea si in "Figurine", dar nici acelea nu ma deranjeaza prea tare, pur si simplu nu dau click pe ele... :-o

Cu ce nu sunt de acord este excluderea sau banarea unor membri vechi ai acestui Forum, care mai si posteaza in domeniul de baza al acestui site....Pacat.... :lol:

Daca as fi admin, as scoate cele doua optiuni de sub butonul Forum. Astfel fiecare va vizita rubrica care il interesaza si nu se va mai fi poluat de Auto....Daca ar fi fost o interfata gen Missing-Lynx, atunci intr-adevar, Auto nu ar fi trebuit sa existe...Insa interfata acestui forum permite ca fiecare sa poata exista..... :-(

Probabil daca nu ar fi existat optiunile de sub "Forum" si butonu "Vizualizati postarile noi" discutia aceasta nu ar mai fi avut loc.... :lol:

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 08 March 2010 - 02:20 PM

#33 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 08 March 2010 - 02:27 PM

1. Olaf - maestru taietor
Apoi pe rubrici, nu stiu exact cum:
2. Z-mare
3. Alexie
4. 109
5. Alexelu marinelu

Aceasta postare a fost editata de Bazu: 08 March 2010 - 02:32 PM

#34 Useril este offline   axor 

• Needs A Life Outside What-If
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:What If - Sci Fi - Aero

Postat 08 March 2010 - 02:36 PM

Daca Wurger-ul nu se inhama,imi schimb optiunea

1.Z-mare
2.1-0-9
3.Alexie
Foarte bine daca li s-ar alatura si Olaf

#35 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 08 March 2010 - 02:42 PM

Va rog sa mentineti discutia pe directia care a fost declarata la inceput...

Tineti cont ca nu am permis multor mizerii sa apara pe forum, asa ca este perfect de inteles ca unii dintre voi sunt usor nedumeriti referitor la unele aspecte si referitor la baza unor decizii luate. Nu regretam decizia asta, de a nu permite transformarea forumului intr-o chestie urat mirositoare, nu asta e scopul unui forum. Ne-am asumat de asemenea si riscul ca lumea sa inteleaga cu totul altceva decat s-a intamplat in realitate, datorita lipsei de informatie concreta, dar asta e... Am patit noi mai rele... Majoritatea lumii intra aici sa se simta bine, nu sa citeasca tot felul de porcarii... Cine vrea sa afle explicatii ceva mai concrete, usa e deschisa, si la mine si la Crios... Insa va rog sa puneti punct temei acesteia de discutie, si sa va concentrati asupra scopului acestui topic.

Multumesc.

#36 Useril este offline   Sheniloiu 

• Membru senior
  • Postari: 326
  • Inregistrat: 03-December 08

Postat 08 March 2010 - 03:01 PM

Ridic mana pentru Z-ul! Nu il cunosc, dar imi place modul de exprimare in postari. Numai sa nu ne lase si el dupa un timp!

#37 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4818
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 08 March 2010 - 03:51 PM

Z ( Sheriff) , Alexie ( deputy) , pe locul 3 ar trebui sa fie cineva care se pricepe foarte bine la " computeristica " .

#38 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 08 March 2010 - 04:01 PM

Vezi postareadany, la 8 Mar 2010, 15:51, a spus:

pe locul 3 ar trebui sa fie cineva care se pricepe foarte bine la " computeristica " .

Nu trebuie sa se priceapa mai mult decat un utilizator obisnuit.

Bafta!

#39 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4818
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 08 March 2010 - 04:11 PM

Aha , bun , atunci am sa-l propun pe Tibi22 ( desigur , daca doreste ) . Mi se pare o persoana agreabila si intelegatoare ( reuseste sa dezamorseze conflictele ).

Aceasta postare a fost editata de dany: 08 March 2010 - 04:26 PM

#40 Useril este offline   tommy 

• Membru senior
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 16-June 08

Postat 08 March 2010 - 04:25 PM

Nu stiu cat se cade sau cat de (ne)simtita ar fi considerata o propunere din partea mea, avand in vedere activitatea destul de firava (de-a dreptul "aerodinamica"), pe forum, insa, in mod obiectiv si intr-o ordine aleatorie:

Z-mare

alexie

Wurger - il votez, chiar daca si-a aratat indisponibilitatea

alexelu marinelu

1-0-9

Initial, am scris, in dreptul fiecarei optiuni motivele pentru care as vrea ca respectivul sa fie moderator, insa am renuntat, datorita faptului ca motivele ar fi, oarecum, evidente, pentru orice utilizator.
La blindate nu ma bag...

Inchei prin a-mi exprima regretul pentru retragerea/pensionarea/etc lui crios si a lui cartula, din manageria acestui forum, precum si a celorlalti membri de seama a comunitatii modelistice, si speranta, ca, odata cu schimbarile majore care stau sa aiba loc, pofta machetistica nu v-a scadea deloc, indiferent daca modelistul va vrea, sau nu, sa impartaseasca cu noi realizarea sa.

Aceasta postare a fost editata de tommy: 08 March 2010 - 04:26 PM

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi